Nuorta naista puukotettiin Vaasassa Onkilahden puistossa eilen illalla

2

Keskiviikkona kello 19 jälkeen puukotettiin nuorta naista Onkilahden kevyenliikenteen väylällä. Nainen oli ollut yksin kävelemässä Yhdystien suunnasta Onkilahden rannan kulkuväylällä, kun häneen oli takaapäin tarttunut kiinni mies. Mies oli iskenyt naista teräaseella. Nainen oli päässyt miehestä irti ja lähtenyt juoksemaan Putusillan suuntaan karkuun.

Nainen oli saanut apua lähistöllä olleelta pariskunnalta ja paikalle oli hälytetty ambulanssi ja poliisit. Epäiltyä tekijää ei tuolloin tavoitettu.

Illan aikana tehtyjen poliisitoimenpiteiden seurauksena poliisi otti ennen kello 22:00 aikaa kiinni tekoon epäiltynä nuoren miehen. Alle 18-vuotias vaasalainen mies otettiin kiinni Ristinummelta. Mies on pidätetty epäiltynä tapon yritykseen.

Hänen kuulustelunsa on aloitettu tänään. Kuulustelussa epäilty on kertonut, että on ollut tapahtumapaikalla tapahtuma-aikaan. Hän kiistää epäillyn rikoksen.

Puukotuksen uhriksi joutunut nainen sai vaaralliseksi arvioitavan vamman ja hän on ollut hoidettavana keskussairaalassa. Nainen on päässyt pois sairaalasta. Tapahtumakulun ja vammakohdan perusteella voidaan epäillä, että tekijä on kohdistanut iskun ohikulkijan surmaamistarkoituksessa.

Selvitetyn perusteella ei teosta epäilty ole tuntenut uhriaan entuudestaan ja hän on valikoitunut kohteeksi sattumalta.

Epäiltyä tekijää esitetään vangittavaksi Pohjanmaan käräjäoikeudessa perjantaina todennäköisin syin.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Oliko joku hylsyn saanut epätoivoinen, masentunut, pettynyt ja kun ei saanutkaan taloa ja loppuelämän ilmaista ylläpitoa. Pohjolan kultamaa olikin synkkä perähikiä, ruoka paskaa eikä sellainen paratiisi mitä salakuljettajat olivat kertoneet. Kyllähän tuosta jo hermostuu.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.