Poliisi pyytää havaintoja: Alajärvellä teinipojan yli ajanut jatkoi matkaansa pysähtymättä

0

15-vuotias poika loukkaantui Alajärvellä Soinintiellä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa keskiviikkona. Onnettomuus tapahtui noin klo 11.15. Polkupyöräilijä oli ajanut Soinintietä Alajärven keskustan suuntaan noin puoli kilometriä ennen Pynttärin kylää. Pyöräilijää vastaan oli tullut auto ja samalla hetkellä myös takaapäin oli tullut auto. Takaa tullut auto oli osunut polkupyöräilijän tavaratelineeseen sillä seurauksella, että pyöräilijä oli kaatunut ojaan. Pyöräilijään osunut auto oli jatkanut matkaa pysähtymättä.

Poliisi pyytää pyöräilijään osuneen tumman maasturimallisen auton kuljettajaa ottamaan yhteyttä Alavuden poliisiin. Poliisi pyytää lisäksi havaintoja kyseisestä ajoneuvon liikkeistä tapahtuma-aikaan. Yhteydenoton ja havainnot voi soittaa Alavuden poliisiasemalle virka-aikana numeroon 040 837 7959 tai virka-ajan ulkopuolella numeroon 050 456 3503.

Onnettomuudessa loukkaantunut toimitettiin tarkastettavaksi Alajärven terveyskeskukseen. Tapahtumapaikalla ei ole erillistä kevyenliikenteen väylää.

Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.