Poliisiauto pyöri monta kertaa katon kautta ympäri Kokkolassa

2

Torstaina 19.10.2017 klo 00:10 sattui hälytysajossa olevan poliisiauton ja henkilöauton välinen yhteentörmäys Jyväskyläntien ja Heinolankaaren valoristeyksessä, Kokkolassa. Yhteensä viisi henkilöä loukkaantui onnettomuudessa.

Yhteentörmäys sattui kun Heinolankaaria pitkin tullut henkilöauto oli ylittämässä Jyväskyläntien risteystä. Samaan aikaan kiireellisellä hälytystehtävällä oleva poliisiauto tuli Jyväskyläntietä pitkin Kokkolan suuntaan ja törmäsi henkilöauton oikeaan etuosaan. Törmäyksen voimasta poliisiauto pyöri katon kautta ympäri useita kertoja ennen kuin se pysähtyi katolleen. Henkilöauto oli pyörinyt ympäri niin että auton etuosa oli päinvastoin auton menosuuntaa. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahasti ja jouduttiin hinaamaan pois. Henkilöautoa kuljettanut vuonna 1995 syntynyt mies ja hänen kyydissä ollut nainen sekä poliisiautossa olleet kolme poliisia loukkaantuivat ja kuljetettiin Keski-Pohjanmaan keskussairaalaan jatkotutkimuksiin. Alkoholilla ei ollut osaa asiassa.

Koska poliisi on asiassa osaisena, asian tutkinnanjohtajana toimii syyttäjä Sisä-Suomen syyttäjänvirastosta.

Lähde: Poliisi

Mainos

2 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.