PS-nuoret asettuivat maanviljelijöiden puolelle tukiasiassa – Vastakkainasettelu kokoomusnuorten kanssa on valmis

5

Nykysuomi kirjoitti eilen kokoomusnuorten puheenjohtaja Iida Aarnion puheista ja yhdistyksen kommenteista liittyen maataloustukiin ja erityisesti hallituksen lupaamaan 25 miljoonan euron lisärahaan äärimmäisenhuonon satokauden vuoksi. Kokoomusnuoret vastustavat maataloustukia tilojen konkurssienkin varjolla.

-”Tämä on täyttä edunvalvontapolitiikkaa, jossa yhden ryhmän etuja ajetaan muiden kustannuksella. Maataloudessa yrittäjäriski on täysin sosialisoitu…  Tilojen ajautuminen konkurssiin on aina yrittäjän kannalta tragedia. Se riski kuitenkin kuuluu aina yritystoimintaan, kuten muillakin toimialoilla. Tilojen ajautuminen konkurssiin todennäköisesti johtaisi maataloustuotannon keskittymiseen suurempiin ja tehokkaampiin yksikköihin.”

Tänä aamuna perussuomalaiset nuoret, puheenjohtajansa Samuli Voutilan johdolla, ovat julistaneet oman kannanottonsa, joka asettuu täysin vastaan kokoomusnuorten näkemyksiä. Jopa puolikas koko kannanotosta näyttäisi keskittyvän mm. kokoomuslaisten virkaveljien huoltovarmuusnäkemyksen ruttaamiseen.

-”Perussuomalaiset Nuoret on tyrmistynyt kokoomusnuorten halveksunnasta rehellisiä maanviljelijöitä kohtaan. Perussuomalaisten Nuorten mielestä ahdingossa olevat maanviljelijät eivät ole federalistisen politiikan pelinappuloita.

Suomalainen maanviljelijä on yhteiskuntamme sankari. Ilman heitä eivät suomalaiset saisi puhdasta lähiruokaa, huoltovarmuutemme kärsisi merkittävästi ja joutuisimme syömään enenevissä määrin ulkomaista ruokaa. Uutiset maanviljelijöiden ahdingosta ovat surullisia, ja heidän kyykyttämisensä sijaan meidän tulee auttaa heitä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Toivottavasti myös kokoomusnuoret tajuavat tämän”, vaatii Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.”

Tiedotteen lopussa yhdistyksen hallituksen jäsen Jessica Vahtera ilmaisee tukensa maataloustuille ja tarjoaa jopa kehittämisehdotuksia.

-”Perussuomalaiset Nuoret haluaa kehittää maatalouspolitiikkaa ja tukijärjestelmiä. Maatalouden tulee olla jatkossakin hajautettua ja sitä tulee olla mahdollista harjoittaa koko maassa. Tuet tulee taata tulevaisuudessa suoraan kansallisen budjetin kautta, ja suomalaisten veronmaksajien rahojen kierrättäminen ylikansallisten elimien kautta tulee lopettaa.

On kaikkien etu, että yrityksillä menee hyvin. Jos yksittäinen ala kärsii , se näkyy nopeasti työttömyytenä ja pulana. Koko verojärjestelmä perustuu priorisointiin; verorahat käytetään suomalaisten hyväksi tärkeysjärjestyksessä. Kertoo tietysti jotain, että kokoomusnuoret voivat verrata laskettelukeskusta tai suomalaista ruokaa keskenään. Me pidämme omavaraisuutta hiihtolomakohdetta tärkeämpänä.” paheksuu Perussuomalaisten Nuorten hallituksen jäsen Jessica Vahtera.”

Lähde: Ps-nuoret

 

5 KOMMENTIT

 1. Minä en näistä tuista sen enempää ymmärrä mutta mnusta ne kaikki voisi ottaa pois. Niin maataloustuet kuin telakkatuetkin. Sekä tuet syrjäisten kaupunkien yrityksille. Unhtamatta yritysten riskilainoja ja KERA- TEKES-tukia. Vuokratuetkin voisi karsia sekä suorat- ja välilliset puoluetuet.

  Opintotuet ja työttömyysperuspäivärahan voi jättää. Sekä toimeentulotuen. Ja kas, valtion kassasta säästyi heti noin 30 miljardia rahaa. Helppoa.

  Puoeluetuet ovat yksi suurimmista rahareijistä. Persutkin kahkos niiden poistamisesta mutta kun pääsi itse eduskuntaan, nin keskustelu tukien poitamisesta loppui kerralla. Melkoista kaksinaismralismia.

  • Ja kas, saatkin syödä laadukasta bt-toksiinimaissia, luonnollisesti geenimuunneltua ja glysofaatilla kyllästettyä. Kas, myös viljakin on glyfosaatilla päällystettyä. Kas, Monsanton tuotteet kestävätkin kaikki säät, ja valtaavat pellot ja kas vain, pohjavedet saastutettu, ruoantuotanto saatanan hallussa, vedet coca colalla ja nestlellä.

   Nämä ilmat mitä on nyt olleet, eivät takuulla ole normaaleja. Itse uskon että kyseessä on weather warfare, tarkoituksena kuuri se mitä tapahtuu. Ylikansallinen kokoomus tottakai valjastettu lobbaamaan tätä agendaa.

  • Puoluetuki on tarpeellinen, muuten puolueet saisivat lahjuksia. Summa on muuten aika pieni jos vertaa vaikka matujen hyysäämiseen.

 2. Mutta siitä huolimatta maajussit äänestävät rinta rottigilla keskustaa ja kokoomusta seuravissa vaaleissa. Aivan kuin pääkaupunkiseudun sairaanhoitajat ja muut pienipalkkaiset kokoomusta, koska se on mediaseksikästä.

  • Näin se menee -ei paljoa jyvänjemmaajia esimerkiksi kiinnosta menossa oleva kansanvaihto suomessa. Jos tukirahat juoksee tilille niin maajussi äänestää vaikka itse perkelettä, vastikkeeton raha on vienyt moraalin mennessään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.