Bosnialaismies tuomittiin eläintensuojelurikoksesta – Tainnutti kolme lammasta pesäpallomailalla…

2

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut bosnialaismiehen 60 päiväsakkoon tämän syyllistyttyä eläintensuojelurikokseen ostamiensa lampaiden kohtelussa. Raisiolainen mies oli vuonna 2015 ostanut kolme lammasta, lyönyt ne pesäpallomailalla tajuttomaksi, viiltänyt kurkun auki ja heittänyt teurasjätteet säkeissä metsään.

Turun sanomien mukaan mies oli suorittanut ”halal-teurastuksen” eikä nähnyt teoissaan mitään väärää sillä ”bosniassakin toimitaan näin”. Oikeus näki eläimille aiheutuneen teurastuksesta lyhytkestoista, mutta voimakastakipua. Miehen pyrkimys tainnuttaa lampaat lyömällä niitä niskaan osoitti kuitenkin, että hän oli pyrkinyt välttämään eläimen turhaa kärsimystä.

Tuomio oli 60 päiväsakkoa, joka hänen tuloillaan oli 1140 euroa.

Lähde: MTV

2 KOMMENTIT

  1. Halal – teurastus on SAATANAPALVONTAA aidoimmillaan. Sille on olta nollatoleranssi jos suomea aiotaan vielä kutsua sivistysvaltioksi. Aavikon eläinrääkkääjät on laitettava ojennukseen!

    -Mitä sanoo asiaan vihreät? Ei taida eläintensuojelu paljoa kiinnostaa tässäkohtaa?

  2. Tämä katsotaan läpi sormien koska muuten loukataan muslimien tapoja. Vihreät ja vasemmisto,demari naiset tekevät lakialoitteen asian korjaamiseksi pikaisesti, koska emme halua näyttäytyä maailmalle rasisteina.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.