Ruumiit sekaisin oululaisessa hautaustoimistossa

1

Oululaisessa hautaustoimistossa tapahtui kummia lokakuisten hautajaisten yhteydessä. Kävi nimittäin ilmi, että hautaan oli päätynyt väärä vainaja hautaustoimistossa tapahtuneen virheen vuoksi. Yrityksen johtaja on äärimmäisen pahoillaan tapahtuneesta ja myöntää suoraan tapahtuneen vahingon.

-”Tapahtunutta ei voi kieltää. Kyseessä on ollut täysin inhimillinen erehdys. Vaikuttava tekijä oli, että virheellisesti arkkuun menneessä vainajassa ei ollut tarpeellisia tunnistustietoja. Prosessi petti ja näin pääsi käymään.”

Hautaustoimiston työntekijä oli hakenut vainajan ruumishuoneelta tavalliseen tapaan, mutta koska paikan päällä oli kaksi saman ikäistä ja sukupuolista vainajaa, vieläpä niin että toiselta puuttui tarkemmat tiedot muastaan, menivät ruumiit sekaisin ja omaisten haudattavaksi päätyi väärä vainaja.

Yrityksen toimitusjohtajan mukaan asialla oli pitkään alalla ollut henkilö joka on syvästi järkyttynyt tapahtuneesta ja on nyt sairaslomalla.

-”Meille on kunnia-asia, että tämä hoituu kuten pitää. Hautajaisissa on kyse ainutkertaisesta tapahtumasta, eikä tällaista voi oikein korvata. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta asia saatiin hoidettua.”

Lähde: IS

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.