Urheiluselostaja Niki Juusela esittelee penistään matkien Juhani Tammista – Katso kohuvideo täältä

2

Internetissä levisi eilen video, jossa ilmeisesti päihtynyt urheiluselostaja Niki Juusela kuvaa itseään ollessaan WC-tiloissa ”heittämässä vettä”. Itseään kuvatessaan Juusela puhuu Juhani Tammisen äänellä.

Videosta ovat uutisoineet ainakin Seiska, Iltalehti ja Ilta-Sanomat. Iltalehti kysyi Juhani Tammiselta kommentteja videosta, ja Tamminen kävi kuumana Juuselan imitaatiosta, vaikka onkin yleinen imitaatioiden kohde persoonallisen puhetapansa ansiosta, ja vaikka Juuselan jutut videolla ovat melko harmittomia.

Nykysuomi sai mediassa kohua aiheuttaneen videon käsiinsä. Voit katsoa sen mainoksen alapuolelta.

Niki Juuselan intimiteettisuojan vuoksi videolla ei näytetä hänen sukukalleuksiaan.

2 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.