Eurojackpotin 41,6 miljoonan euron potti Savonlinnaan – Jo kolmastoista kerta kun potti osuu Suomeen

2

Eurojackpot-lottopelin päävoitto on tällä kertaa osunut Savonlinnan alueelle. Kyseessä on jo kolmastoista kerta kun päävoitto osuu Suomeen. Voittokuponki pelattiin R-kioski Kerimäellä ja tarkka voittosumma on 41 570 496,90 euroa. Pelaaja oli käyttänyt veikkauskorttia, joten voittorahat tulevat suoraan tilille kolmen viikon karenssiajan jälkeen.

Suomi on Saksan takana toisena sattuneiden päävoittojen listalla. Saksaan on matkustanut 24 päävoittoa, tosin pelaajiakin taitaa löytyä jokunen enemmän. Saksan 83 miljoonaan asukkaaseen mahtunee useampi lottoaja kuin Suomen reiluun viiteen miljoonaan.

Yhteensä Eurojackpot on tuonut Suomeen noin 770 miljoonaa euroa ja peli on tehnyt 47 suomalaisesta miljonäärin.

Lähde: Veikkaus

2 KOMMENTIT

  1. Jees, hieno homma. Rahat piiloon verottajalta sijoituksissa, suomi ja EU haluaa osansa ja matu touhu nielee rahaa . Ei yhtään euroa kankkulan kaivoon.

  2. No niin. Suomen valtio tekee kaikkensa että kansa kurjistuisi. Mutta nämä voitot tekevät sen että suomalaiset rikastuvat. Tuolla rahalla pyöritetään pieniä paikkakuntia pitkäänkin.

    Onnea Savonlinna

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.