Humalaiset hämäläiset hämmensivät perjantain-lauantain välisenä yönä

0

HÄMEENLINNA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa VT12 Hauholla 20.10.2017 illalla. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,56 mg/l.

LAHTI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Lahdessa Kirkkokadulla 20.10.2017 yöllä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,76 mg/l.

RIIHIMÄKI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Riihimäellä V.I Oksasen kadulla 21.10.2017 yöllä. Kuljettajalle tehty huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kokaiinin osalta.

ORIMATTILA:

21.10.2017 yöllä Orimattilassa ravintola Wanhassa mestarissa noin 50- vuotias vahvasti päihtynyt mies jouduttiin raudoittamaan häiriökäyttäytymisen takia. Mies oli pyrkinyt ravintolaan sisään, mutta sisään pääsy oli evätty voimakkaan päihtymyksen takia. Mies oli tästä suuttunut ja heitti kukka- astian ravintolan ikkunaan, mikä särkyi. Tämän jälkeen mies oli käynyt käsiksi järjestyksenvalvojaan, painin tiimellyksessä ravintolan mainoskyltti oli rikkoutunut. Poliisipartion saapuessa paikalla oli kyseinen mies ollut raudoitettuna. Poliisi tutkinn tapahtunutta vahingontekona ja järjestystä ylläpitämän henkilön vastustamisena.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.