Katso live-video SVL:n sananvapausmielenosoituksesta täältä

6

Suomen vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta on käynnissä juuri nyt Tampereella.

Mielenosoitus katsottavissa mainoksen alapuolelta. Marssi alkaa mielenosoituksen jälkeen klo 14.00.

Toinen livestriimi tapahtumasta on tässä:

6 KOMMENTIT

  1. Yksikään valtaviemärimediasta ei ole tuonut esille mielenosoituksen aihetta, tai pyrkii kaikin keinoin kätkemään mielenosoituksen syyn, joka on sananvapaus.. kummallista, eikö?

  2. Voi miten säälittäviä nämä ”natsien vastustaja” olivat. Eivät vissiin edes ymmärrä että ”natsit” maksavat veroistaan niidenkin koulutuksen ja asumistuet. No, vasemmistolaiset ovat aina loisineet muiden kustannuksella.

  3. Taitaa olla vasta alkusoittoa,, totuus nousee vähitellen kartalle. Taas nähtävissä että oikeus nousee rauhallisesti.

  4. Punaisen YLE;n ja MTV:n uutisointi, natsit ja vastamielelenosoittajat. Kun olisi pitänyt olla isänmaallinen vastarintaliike ja punikkien väkivaltainen ja paikkoja rikkova Antifa jota suomen eduskunnan vasemmistoliiton puheenjohtaja ja kansanedustaja kannattaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.