Useita loukkaantunut veitsi-iskussa Münchenissä

Toistaiseksi tunnistamaton veitsimies on iskenyt Münchenin keskustassa. Poliisin tietojen mukaan epäilty on yhä vapaana ja loukkaantuineita on useita.

Päivitys klo 11:40 – Viranomaiset eivät vielä osaa sanoa teon motiiveista mitään, mutta kehoittavat paikallisia pysymään kodeissaan.

Epäilty on noin 40 vuotias ja kantaa mukanaan reppua.

Päivitys klo 11:44 – Münchenin poliisi pyytää ihmisiä välttämään ”tarpeetonta spekulointia” ja odottamaan virallisia tiedotteita. Viranomaisten mukaan uhrit eivät ole saaneet hengenvaarallisia vammoja.

Päivitys klo 11:58 – Münchenin pelastuslaitoksen mukaan haavoittuneita on yhteensä viisi ja eivätkä yhdenkään vammat ole hengenvaarallisia. Poliisi kertoo sivullisten tietojen epäillyn pakosuunnasta olevan ristiriitaisia.

Paikallinen poliisi tiedottaa asiasta lisää tilanteen kehittyessä.

Lähde: RT

3 thoughts on “Useita loukkaantunut veitsi-iskussa Münchenissä

  • 21.10.2017 at 16:19
    Permalink

    Aivan ihanaa kulttuuria, hienoa, että myös Suomi ja suomalaiset saavat ihanasta i-kulttuurista osansa. Saksa on osansa ansainnut, kuinka voi olla niin typerä kansa, että äänestää Merkhelliä.

    Reply
  • 21.10.2017 at 17:01
    Permalink

    Matuja ja musuja tarvitaan lisää tänne loisimaan!!!!!

    Reply
  • 22.10.2017 at 04:07
    Permalink

    Imekää munaa jos ette osaa kirjoittaa oikein, hypätkää suohon!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.