Vantaan Hakunilassa palanut useita autoja – Vaikuttavat tahallaan sytytetyiltä

4

Noin kello 04:22 pelastuslaitos sai ilmoituksen palavista autoista Hakunilan Hiirakkokujalla. Pelastusyksiköiden tullessa paikalle, paloi parkkipaikalla pienoisbussi, pakettiauto ja henkilöauto. Autot eivät olleet vieri vieressä, vaan eri puolilla parkkipaikkaa.

Hieman myöhemmin saman osoitteen sisäpihalla paloi vielä yksi henkilöauto. Päivystävän palomestarin mukaan kaikkien autojen palot vaikuttavat tahallaan sytytetyiltä. Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan kaikki autot menivät lunastuskuntoon.

Lähde: Pelastuslaitos , IL

4 KOMMENTIT

  1. Oliskos asialla ruotsista tulleet kun sielläkin palaa autoja yhtä mittaa Niin oliko se vokkeihinkin toista sataa hälytystä palokunnalla

  2. Ei se mitään. Cityvihreiden ja kokoomuksen mielestä tärkein prioriteetti on levittää nämä rikastusgrillajaiset kaikkialle tasapuolisesti, jotta ne eivät pääse vaikuttamaan asuntojen hintoihin negatiivisesti missään yhdessä paikassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.