Brittiministeri puhuu suoraan jihadisteista – ”ainoa oikea tapa kohdella heitä, on heidän tappamisensa”

5

Rory Stewart, Britannian kansainvälityksen kehityksen ministeri, on BBC:n radiohaastattelussa puhunut kovilla sanoilla maasta lähteneistä noin 850 jihadistista. Äärijärjestöjen riveihin taistelemaan lähteneet Britit muodostavat Stewartin mukaan vakavan uhan Britannialle.

Paikallisen tiedustelupalvelu MI5:n johtaja Andrew Parker on kertonut ainakin sadan britannialaisen kuolleen ja 250 palanneen kotiin taisteluista mm. Syyriassa ISIS:n riveissä. Viimeisin tieto kuolleesta Britannian kansalaisesta tuli nelisen kuukautta sitten, kun ”Valkoisena leskenä” tunnettu jihadisti-värvääjä Sally Jones kuoli ohjusiskussa tämän paetessa Raqqan kaupungista.

Stewart kertoo, että jihadistit voivat odottaa kuolevansa tekojensa ja Britannialle tarjoamansa uhan vuoksi.

-”Nämä ihmiset ovat vakava ja todellinen uhka meille. Valitettavasti lähes jokaisessa tapauksessa ainoa oikea tapa kohdella heitä, on heidän tappamisensa… Nämä teloittavat ihmisiä, pitävät naisia ja lapsia panttivankeina, kiduttavat ja murhaavat.”

Lähde: Dailymail

5 KOMMENTIT

  1. Mitäpä sitä tähän lausuntoon enää lisäämään. Tilanne on nyt sellainen että jihadisteja pitäisi odottaa euroopassa kuolemaa kamalampi kohtalo. Eli ensin vankila jossa syötetään sianlihaa salaa ja sitten teloituksen jälkeen pidetään pari viikkoa kylmiössä ennenkuin haudataan. Ja teloituksen suorittaa nainen.

    Vain silloin nuo pysyvät sielä mine lähtivät, ja ymmärtävät tekojensa seuraukset.

  2. Siis miksi salaa syöttää possua. Siis ihan avoimesti vaan, jolleivät syö niin paastoavat itsensä hengiltä. Ei mitään tilalle ainoastaan vettä tai viiniä.
    Jos he ovat halulla menneet sinne mukaan tietäen että raakateot ovat päällimmäisenä, turha silloin on odotella armoa sellaisen jälkeen. Suomessa jopa niin pitkälle menneet että palanneita Isis taistelijoita hyysätään ja kohdellaan melkein sankarin tavoin. Pääsevät asuntojonojen ohi, ja välittömästi sossun kirjoille ja armolle veronmaksajien eläteiksi. Näin suomi palkitsee sellaisia raakalaisia jotka ihan kuuluisivat vankilaan lopun elämän, tai sitten karkoitus suomesta. Nämä voivat olla niitä jotka tulevat muka häntä koipien välissa takaisin suomeen ja sitten ens kuussa räjäyttävät ostoskeskuksen. Miettikää sitä mitä täällä oikein suvaitaan suomessa. Tuntuu ihan siltä kuin olisi tahallista ja kantasuomalaisista yritetän päästä eroon eikä matuista.
    En ymmärrä kanssa miksi niille pitäisi antaa minkäänlaisia lupia asettua Suomeen kun ovat pakolaisia, eikö pakolaiset pitäisi palata omaan maahan kun kaikki on ohi ja rauhoittunut eikä asettua asumaan lopun iäksi vieraaseeen maahan kuten suomi on heille. Emme mekään lähdetä pakkasta pakoon arabiaan ja usutetaan heille siellä sopeutuvan meidän lakeihimme ja tapoihin ja uskontoon eikä uskontolakeihin, eihän meille sellaisia edes ole kuten heillä Sharia.

  3. Nyt oli oikein makoisa vihapuhe, mitä mahtaa Taponen olla mieltä ja antifasistit, uskaltaako tästä edes tykätä, taitaa tulla poliisilta postia kuulusteluun vihapuheen tykkäämisestä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.