Li Andersson: Uusnatsit ovat väkivaltaisia

24

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson kiittää Twitterissä Tampereen antifasistiseen mielenosoitukseen osallistuneita. Kirjoitus kuuluu kirjoitusvirheineen näin: ”Hienoa, että niin moni kävi osoittamassaan mieltä väkivaltaisia uusnatseja vastaan Tampereella. Kiitos teille!”

Anderssonin kirjoitus joutuu sikäli outoon valoon, että sananvapauden puolesta marssineiden vastarintaliikkeen edustajien ei ole raportoitu syyllistyneen väkivaltaiseen käytökseen Tampereella.

Sen sijaan vastarintaliikkeen marssia vastustaneiden antifasistien käytöksessä on toivomisen varaa. Muun muassa Iltalehden mukaan ”Poliisi tutkii vastamielenosoittajien toimia epäiltynä väkivaltaisena mellakkana”.

Panu Huuhtanen kommentoikin Anderssonin twiittiin: ”Ainoat väkivaltaiset tyypit Tampereella olivat Lin suojatit äärivassarit ja Antifa.” Huuhtanen sai tosin Anderssonin kannattajien vihamyrskyn niskaansa tästä kommentistaan. Muun muassa sateenkaariaktiivina tunnettu Puolustusvoimien palveluksessa oleva Juho Pylvänäinen käski Huuhtasen painua muille maille.

Keskustelu Anderssonin twiitin totuudenmukaisuuden puolesta ja vastaan jatkui pitkään. Voit lukea twiitin kokonaisuudessaan klikkaamalla sitä mainoksen alapuolelta.

Faktatietojen valossa mielenkiintoisena voi pitää myös Suvi Auvisen uudelleentwiittaamaa kuvaa, jossa antifasistit vaativat loppua väkivallalle. Epäselväksi jää, kenen harjoittamalle väkivallalle loppua halutaan, sillä vastarintaliike ei käyttäytynyt väkivaltaisesti Tampereella.

Lähde: Twitter

 

24 KOMMENTIT

 1. Jaahas onko tää nainen aivan sokea tapaus vai typerä kun itse omin silmin katsoi sitä miekkaria niin ne vasurit sun muut anarkistit nistit siellä riehui ja savupommeja heitteli sekä uhkaili ohikulkijoita joilla ei ollut koko miekkarin kanssa mitään tekemistä. HALOO LI ANDERSSON hienosti sää vedät.

 2. Ja Li on yksi heistä. On hänellä otsaa laittaa tuollainen kiitos rähisijöille! Mutta, niin kuin olen jo moneen otteeseen todennut, suvakit eivät ajattele koska heiltä puuttuu välineet siihen. Toiseen hommaan välineet löytyy.

 3. Voi voi asia on niin,jos toisinkin.Ja tähän jotain jos sanoisin ,niin sittenkin se voitaisiin väärin tai toisin tulkitakin.Silti olen sitä mieltä tai sittenkin jos asia olisi niinkin.

 4. Li Andreson on todella sairas persoona, samoin tämä puolustusvoimien häpeätahra. Vasurit ja muu saatenkaariväki ym heihin kuuluva roskasakki on aina kaikkien miekkareiden väkivalttaisuuksien takana. Siinä ei säästy edes poliisit. Heidät tulee kitkeä Suomalaisesta yhteiskunnasta pois.

 5. Tuollaisella vähä-älyisellä Liimaisella (sic) populistipaskalla ei Lii pitkälle enää pötki. Vähiin käy ne ummikot jotka syö avoimesti paskaa puhuvan kädestä, olkoon kuinka tahansa punaisen kapinan mädättämä vain.

  Ei kaikki kommunistitlkaan ole imbesillejä eikä kaikki imbesillit kommunisteja, vaikka läheltä varmasti liippaakiin.

  Kommunisti-johtajat taas ovat ihan tavallisia populistisia omanedun tavoittelijoita ja vallanhimoisia elitistejä. Kommunisti-johtaja on jo ideologisella tasolla paradoksi. Joskaan kommunistit (ne lammasmaiset seuraajat) eivät sitä tietysti ymmärrä.
  Ei tarvi kuin katsoa miten kommunistien edellin kultapoika Paavo-Pröystäilijä toimi. Elitistikellot vaan kimalteli ranteessa 🙂
  varsinainen stallari 😀

  Saas nähdä löytyykö anarkomarkoista jokupäivä se yksi jonka ÄÖ on yli 70 ja joka tajuaisi avata tovereilleen minkä sortin harhaanjohtajia nuo heidän kommunisti-kapteeninsa ovat. Tosin sen jälkeen hyppäävät vihreiden kelkkaan, mikä lienee vähintään yhtä paha, ellei pahempi asia.

 6. Taitaa Andersson nähdä kuunatseja unissaankin.
  Eikös siellä ollut mielenosoitus sananvapauden puolesta ? ..eli Andersson ja kaikki muut vastamielenosoittajat ovat sananvapautta vastaan. Aika helppo ymmärtää heidän ajatuksiaan…poissa keskusteluista poissa mielestä ja valhe muuttuu totuudeksi.

 7. Taitaa vasarit olla niin kovassa natsi-kiimassa että se niitä hehkuttaa. Mutta evät uskalla kokeilla oikeaa miestä, vaan mieluummin telaketju-femnisteinä hallitsevat kukkahousu-puolisoitaan.

 8. Kun kansanedustaja esittää moisia mielipiteitä väkivaltaa ja anarkiaa ihannoiden ja kiittäen tuota tehneitä hörhöjä. Niin toivottavasti saamme tämän Hölmölän täyteen natseja, jotta nykyisen hallituksen ja eduskunnan hölmöily loppuu. ”Natsit” taitaa olla ja tarkoittaa nykyään järkevyyden esikuvia ja Hölmölän hallintaan tarvittava ihmisryhmä.

  • Vielä uskomattomampaa on se, että joku vielä uskoo tuota ja vaikka ovat ihan itse paikalla todistamassa, niin silti. Suvakilta puuttuu aivoista jotain todella tärkeää.

 9. Ja tuo nuija pääsee vähän väliä televisioon puhumaan paskaa!
  Suvakkilandiassa kaikki käy kunhan vastustaa natseja. Sairasta sakkia.
  Vastarintaliikkeessä ei ole mitään minkä takia se pitäisi vielä kieltää. En ole mikään heidän fanittaja mutta laillistahan heidän toimintansa on. Toista ovat nämä hullut antifa-hörhöt!

 10. Ja näiden VL-/SDP-riemuidioottien harteilla lepää Suomen vähävaraisten etujen ajaminen. Ennustan, että Suomen ei-omistavan luokan etujen ajamisessa tullaan näkemään isoja muutoksia aivan lähiaikoina. Vasemmiston touhut tässä suhteessa ovat menneet alle kaiken arvostelun. Vasemmisto ei enää osaa mitään muuta kuin lyödä harhaisia leimojaan niihin, joita ei ole kansainvälisen työväenliikkeen kulahtaneilla harhaopeilla aivopesty. Vasemmisto on kuollut. Piste.

 11. Vanha totuus on, älä äänestä kommunistejä ei ne aja köyhien asiaa, jos asiat paranis ne menettäs työnsä.

 12. Vai kiittelee Rkp:n vasemmistobulvaani noin vuolaasti, tuohan panee epäillyttämään ruotsinkieliseen eliittiin kuuluvan fröökynän agiteeraavan vihapuheillaan uutta luokkasotaa suomalaisten välille. Taitaa olla oikea riidankylväjä… Mitäs ne ruotsinkieliset teloituskomppaniat tekivätkään vuonna 1918 Lahden Hennalassa 14 – 25 vuotiaille tytöille…

 13. Näin selkeetä rasismia videoissa kun nämä valkoiset antifa anarkistit kävivät Juneksen kimppuun joka oli vain kuvaamassa ja väkivalloin hajoitti nää spedet sen tavaraa vielä. JOS SE EI OLE SITÄ OIKEETA KUNNON RASISMIA NIIN MIKÄ SITTEN !?!

 14. Tyypillinen wannabevasemmistolainen. Oikea silmä on sokea, ja vasen on on päättänyt jo etukäteen mitä näkee. Ja jos totuus ei kohtaa ennakko-oletusta, siirrytään suoraan solvaamaan niitä ketkä eivät jaa fantasiaa siitä mitä oltiin päätetty jo etukäteen tapahtuvaksi.

  Miten voi julkista valtaa käyttävät ihmiset olla niin syvässä denialismissa? Käyttävätkö he mm. Amerikkalaisesta sotaretoriikasta tuttua metodia, missä syytetään muita siitä mitä itse tehdään?

 15. En ymmärrä miksi pitää valehdella kirkkain silmin asioista minkä kaikki paikalla olleet ja suoria videoita katsoneet näkivät,että väkivaltaisia oli JÄLLEEN kerran Vasemmistolaiset! Miksi valehtelet Lii Andersson???

  • Eihän kommareilla olisi kannattajia, jos ne ei valehtelisi! Mitä törkeämpi vale sitä paremmin uppoaa aivottomaan massaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.