Tampereen tapahtumat antifasistien joukosta kuvattuna (video)

2

Viime lauantain Tampereen tapahtumien jälkipyykki jatkuu. Antifasistien joukossa on kuvattu video, josta näkee hyvin heidän toimintaansa vastarintaliikkeen paluumarssin aikana.

Kun vastarintaliike marssii järjestäytyneesti omaa reittiään, kulkevat antifasistit jonkin matkan päässä rinnalla huudellen ja mölyten. Poliisi on ryhmien välissä ja yrittää pitää joukkiot toisistaan erillään. Huomioitavaa tosin on, että vastarintaliike ei pyri käymään antifasistien kimppuun, mutta antifasisteilla on selvä pyrkimys päästä vastarintaliikkeen kimppuun.

Siinä missä vastarintaliikkeen toiminta vaikuttaa järjestäytyneeltä ja kurinalaiselta, antifasistien toiminta antaa tämän videon perusteella kuvan hajautuneesta kaaoksesta.

Videolla vasemmisto huutelee sekä vastarintaliikkeelle että muille ihmisille iskulauseita, kuten:

-Varokaa uusnatseja!

-Haistakaa vittu!

-Natsit vittuun!

-Natsit ulos!

-Haista paska!

-Suomen poliisi, fasistien kätyri!

Videolla näkyy, kuinka monet vasemmistolaiset liikkuvat tunnistamattomiksi naamioituneina, ja kuinka monet ottavat runsaasti kuvia marssijoista. Lienee paikallaan kysyä, mihin tarkoitukseen kuvia tullaan käyttämään. Ovatko antifasistit rakentamassa laitonta henkilötietorekisteriä, eräänlaista ”natsitietokantaa”?

Savupommit paukahtelevat poliisiautojen lähellä, eikä poliisi näytä tekevän mitään ottaakseen kiinni pommien heittelijöitä, jotka syyllistyvät ilmiselvään rikokseen.

Voit katsoa videon mainoksen alapuolelta.

 

2 KOMMENTIT

  1. Onneksi tässä tapahtumassa oli niin paljon kameroita ja videomateriaalia että totuus tuli julki. Se että kansallsisosialisteja sanotaan natseiksi on jo sinänsä väärä ilmaisu koska natsi oli juutalaisten keksimä haukkumanimi saksalaisille kansallissosialisteille. Miten siis suomalainen voisi olla saksalainen. Samalla kertaa saatiin todiste siitä mikä taho on agresiivinen ja pyrkii avoimesti väkivallalla anarkiaan.

    Vaikka osa muka-suvaitsevaisista koostuukin yliopisto opiskelijoista, eivät he ole kovin välkkyjä. Syyttäessää suomalaisia kansallissosialisteja fasisteiksi. Joka oli aikoinaan haukkumatermi italialaiselle kansallissosialistille. Koulunkäynti on mennyt hukkaan noiden raukkojen kohdalla. Ja se näkyy maailmankuvassakin. Aivot lienevät pehmenneet keskushermostoon vaikuttavien aineiden käytön seurauksena.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.