Veikko Vallin siirtyi Perussuomalaisiin Tampereella

2

Tampereen puolesta-valtuustoryhmästä parussuomalaisiin siirtynyt Veikko Vallin ilmoitti asiasta tänään tiedotustilaisuudessa.

Vallin siirtyy Perussuomalaisiin sitoutumattomana, mutta omien sanojensa mukaan jäsenhakemus on vetämässä.

Vallin oli Tampereella pormestariehdokkaana, mutta äänet (1600) eivät ihan riittäneet pormestarin pallille. Kuitenkin valtuustopaikan niillä sai ja paikan kaupunginhallituksessa.

Veikko Vallin on aikaisemminkin touhunnut Perussuomalaisissa, tällöin edesmenneen Toni Halmeen vaaliavustajana. Tästä kerroimme:

Veikko Vallin muistelee Toni Halmeen nousua ja tuhoa

Vallin on sanonut, että jakaa Perussuomalaisten kanssa useita samoja arvoja ja haluaisi kansanedustajaehdokkaaksi Perussuomalaisiin.

Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmä koostuu siirron jälkeen neljästä valtuutetusta Lassi Kaleva, Heikki Luoto, Sakari Puisto ja Veikko Vallin. Aikaisimmin ryhmässä toiminut Tiina Elovaara siirtyi aikaisemmin yhden henkilön Sinisten ryhmään.

 

 

2 KOMMENTIT

  1. Ei ole olemassa sellaista käsitettä kuin ”sitoutumaton persu”. Jos on persujen riveissä niin on persu. Se asia ei muuksi muutu. Jos on sitoutumatomien yhteislista, niin silloin voi olla sitoutumaton. Ei muuten.

    Eli, Tampereelle tuli uusi persu.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.