Antifasisti yritti yksin pysäyttää mielensosoituskulkueen – Katso hauska video

Viime lauantaisten Tampereen tapahtumien jälkipyykki jatkuu. Nyt YouTubeen on julkaistu video, jossa näkyy, miten Pohjoismaisen vastarintaliikkeen mielenosoitusmarssi sananvapauden puolesta etenee poliisiauton ajaessa marssivan joukon edessä.

Yhtäkkiä jostain ilmestyy joukon keulilla ajavan poliisiauton eteen yksittäinen, kypäräpäinen miesoletettu henkilö, jonka voi päätellä kuuluvan vastarintaliikkeen marssia vastustaviin antifasisteihin, jotka koostuvat äärivasemmistolaisesta, anarkistisesta aineksesta.

Mainoksen alla olevalta videolta voit katsoa, ettei yhden miehen sota johda toivottuun lopputulokseen. Ei, vaikka soturin toverit yrittävätkin huudella sivusta iskulauseitaan tyyliin ”Natsit vittuun Tampereelta, painukaa helvettiin täältä!”

4 thoughts on “Antifasisti yritti yksin pysäyttää mielensosoituskulkueen – Katso hauska video

  • 24.10.2017 at 15:11
    Permalink

    Olisi nyt voinut edes pikkasen antaa mailaa antifasistin kypärään. Tollanen riuku olisi lentänyt viereiseen jokeen kun olisi avokasta antanut. Pitkä on piuha poliisilla.

    Reply
  • 24.10.2017 at 15:11
    Permalink

    Mitähän tän kaverin päässä liikkui? Koittiko se samaa kuin se yksi neekeri-nainen ruotsissa joka vasemmisto-nyrkki pystyssä pakitti koko ajan, jotta valokuvaajat saivat otettua ”vuoden kuvan”. Etukäteen sovittu ja lavastetu tilanne. Eroa oli vain sen verran että tämä tahvo ei ymmärtänyt että sivuilla ei ollut kameroita. Siksi kaikki ”vastustus” kuvat jävät ottamatta. Ja videollekkin saatiin vain se kun kaveriä vedetään niskasta kohti raudoitusta.

    Olisi kannattanut edes vähän voimailla ennenkuin lähtee haastamaan kahta poliisia.

    Reply
  • 24.10.2017 at 18:36
    Permalink

    Antifasisti homo sai liian vähän käsittelyä, mutta sain aika hyvä naurut.

    Reply
  • 25.10.2017 at 08:21
    Permalink

    Siinä tais olla pvllän oma kuvaaja joka sanoi että tästä tulee klassikko. Kyllä nyt antifantti nolas itsensä pahemman kerran.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.