”Antifasistien merivoimat” Tampereella – Katso kuva ja video

2

Viime lauantain Pohjoismaisen vastarintaliikkeen sananvapauden puolesta järjestetyn marssin ja sitä vastustamassa olleiden antifasistien sekä poliisin keskinäisen nahistelun tuoksinassa monelta jäi huomaamatta kyseinen vene, joka seilasi Tammerkoskessa.

Tiina Wiik julkaisi alla olevan kuvan Facebook-sivullaan varustettuna kommentilla: ”Loldiersit olivat yrittäneet jostain pikkupaatista trollata PVL:n mielenosoitusta, mutta jäi vähän failiksi. Naamioituivat ja tekivät ihan lipunkin, mutta kukaan ei edes huomannut heidän protestiaan. Olen kysynyt useammalta paikalla olleelta kaverilta, näkivätkö he tuota venettä. Eivät nähneet. En minäkään. Eli tuolla ne on ihan yksin hössöttäneet kenenkään hoksaamatta. Vastamiekkari 0/5.”

Kuva kirvoitti ihmisiltä monenlaisia kommentteja, kuten:

-Paskat ne mitää kommunisteja ollu, kalarosvoja toisten katiskoilla, kuhan naamioivat ittensä komukoiks kun tuli tilaisuus.

-Kuvasta tulee mieleen Jori Malmstenin laulu Mikki merihädässä. Jospa tuo purtilo on se tp-miesten veistämä kaarnavene?

-Näyttää olevan kapitalistinen perämoottorikin veneessä mutta silti ollaan soutavinaan koska vihreät arvot. FAIL.

-Ei tainnut olla oma vene, vaan joltain aatteen mukaisesti sosialisoitu. Nimeksi sopisi Psykopaatti.

-Jospa se savupanoskeskitys oli ammuttu tuosta ohjusveneestä? Eli antifanttien merivoimat oli paikalla.

Purtilon seilaamisesta on julkaistu myös YouTube-video, jonka voit katsoa mainoksen alapuolelta.

Lähteet: FacebookYouTube

2 KOMMENTIT

  1. Miksi antifasaanit eivät käyttäneet hyvien ystäviensä somaleiden palveluksia tässä laivaston perustamisessa? Sieltäpäin löytyy kokemusta meritoiminnasta…

  2. Nämä ei vissiin uskaltaneet tulla tuon lähemmäs ”natseja”. Pitivät visusti varansa että oli vettä välissä ja ettei heitä huomattaisi.

    No, kuluuhan se päivä noinkin. Prutkutellessa kun ei jaksa soutaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.