Lumisateet myöhästyvät vajaalla kahdella vuorokaudella – Ensilumi tulee eteläänkin keskiviikkoiltana

3

Ilmatieteenlaitos kertoo lumisateiden saapuvan keskiviikkoiltana. Sadealue liikkuu aina Keski-Pohjanmaalle asti alkaen lounaasta, edeten Uudenmaan yli kohti pohjoista. Ensilumesta ei odoteta pysyvää, sillä ilmatieteenlaitos kertoo lämpötilojen nousevan plussan puolelle mahdollisesti jo perjantaina.

Itä-Suomessa ja Lapissa sää pysyy poutaisena.

Lähde: Ilmatieteenlaitos , ESS

3 KOMMENTIT

  1. Ja huomena helsinkiläiset ajaa massiivisia kappalemääriä kolareita. Ne aina ajaa talvella kuin kuivalla kesäkelillä. Eikä ymmärrä että talvella pitää olla 3-kertaa pidempi varmuusväli. Ei muuta kuin huomisen otsikoita odotellessa.

  2. Mutta mitä tekee matut? Yllättääkö talvi matut housut kintuissa? Vaihtaako moniosaaja sandaalit saappaisiin? Onko pipoon pukeutuminen kulttuurista omimista? Onko lapasten vetäminen käteen julkisella paikalla mikroagressio eskimoita kohtaan?

    Kaikki tämä ja paljon muuta mukasuvaitsevaa huomenna Hyysärissä!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.