Lumisateet myöhästyvät vajaalla kahdella vuorokaudella – Ensilumi tulee eteläänkin keskiviikkoiltana

Ilmatieteenlaitos kertoo lumisateiden saapuvan keskiviikkoiltana. Sadealue liikkuu aina Keski-Pohjanmaalle asti alkaen lounaasta, edeten Uudenmaan yli kohti pohjoista. Ensilumesta ei odoteta pysyvää, sillä ilmatieteenlaitos kertoo lämpötilojen nousevan plussan puolelle mahdollisesti jo perjantaina.

Itä-Suomessa ja Lapissa sää pysyy poutaisena.

Lähde: Ilmatieteenlaitos , ESS

3 thoughts on “Lumisateet myöhästyvät vajaalla kahdella vuorokaudella – Ensilumi tulee eteläänkin keskiviikkoiltana

  • 24.10.2017 at 09:36
    Permalink

    On hetki aikaa vaihtaa talvirenkaat alle. Toimikaa!

    Reply
  • 24.10.2017 at 11:09
    Permalink

    Ja huomena helsinkiläiset ajaa massiivisia kappalemääriä kolareita. Ne aina ajaa talvella kuin kuivalla kesäkelillä. Eikä ymmärrä että talvella pitää olla 3-kertaa pidempi varmuusväli. Ei muuta kuin huomisen otsikoita odotellessa.

    Reply
  • 24.10.2017 at 22:38
    Permalink

    Mutta mitä tekee matut? Yllättääkö talvi matut housut kintuissa? Vaihtaako moniosaaja sandaalit saappaisiin? Onko pipoon pukeutuminen kulttuurista omimista? Onko lapasten vetäminen käteen julkisella paikalla mikroagressio eskimoita kohtaan?

    Kaikki tämä ja paljon muuta mukasuvaitsevaa huomenna Hyysärissä!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.