Salaperäinen ”Kemppainen” kuittasi Lahtelaiskouluun tilatut 50 läppäriä vastaanotetuksi – Kajaanissa…

Lahtelaiseen Mukkulan kouluun oltiin tilattu 50 kannettavaa tietokonetta. Tilauksen arvo oli noin 70-80 tuhatta euroa ja postin oli tarkoitus toimittaa ne koululle maanantaina. Koulun rehtori Esko Keränen kertoo postin ilmoittaneen koneiden saapuneen kaupunkiin.

-” Posti ilmoitti aamulla, että koneet ovat Lahdessa. Kun lähetyksen perään kyseltiin, ei tiedetty sen sijaintia. Myöhemmin selvisi, että lähetys on otettu vastaan Kajaanissa.”

Postista ei osattu kertoa miten ja miksi koneet olivat päätyneet satojen kilometrien verran ohi kohteestaan, mutta rehtori onnistui selvittämään koneiden päätyneen Kajaanin ammattikorkeakouluun.

-”Joku Kemppainen siellä oli kuitannut lähetyksen.”

Rehtori suhtautuu tilanteeseen rauhallisesti vaikka koneiden päätyminen vieraisiin käsiin aiheuttikin päänvaivaa ja siirsi koneiden asentamiseen hankitun väen töitä eteenpäin. Koulu on juuri muuttamassa uusiin tiloihin joten hässäkkää riittää muutenkin. Koneita odotetaan saapuvaksi keskiviikkoon mennessä.

Lähde: ESS

2 thoughts on “Salaperäinen ”Kemppainen” kuittasi Lahtelaiskouluun tilatut 50 läppäriä vastaanotetuksi – Kajaanissa…

 • 25.10.2017 at 05:45
  Permalink

  Ei helvetti tätä postia, miten ihmeessa posti ryssi maineensa ja luotettavuuden muutamassa vuodessa kehitysmaa tasolle.

  Reply
  • 25.10.2017 at 10:07
   Permalink

   Liikaa korkeapalkkaisia johtajia! Miksi kirjeille, postimerkeille, paketeille, korteille, jne kaikille pitää olla oma osasto ja oma johtaja? Eikö säteile?
   Esimerkki; Keltaiset ja siniset postilaatikot vierekkäin. Miten em. järjestely säästää, nopeutta tai helpottaa postin työskentelyä? Vastaus! Ei mitenkään. Se hankaloittaa ja teettää päällekkäistä ja peräkkäistä lisätyötä.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.