Mies raiskasi 63-vuotiaan äitinsä rahariidan takia

3

Mies pahoinpiteli ja raiskasi äitinsä Cincinnatissa, Ohiossa. 46-vuotias mies tuomittiin teosta 11 vuoden vankeuteen.

Mies oli käyttänyt ennen raiskausta raakaa väkivaltaa äitiään kohtaan ja hakannut tätä ympäri vartaloa. Äidin niska oli murtunut ja äidillä oli useita ruhjeita pitkin vartaloa. Äiti oli yrittänyt ryömiä naapuriin hakemaan apua, mutta mies oli vetänyt äitinsä takaisin pihaan ja paiskannut aitaa päin.

Oikeudessa todisteet kertoivat vielä miehen raiskanneen äitinsä. Naisen DNA:ta oli löytynyt miehen genetaalialueilta. Mies kiisti teon ja vetosi muistikatkokseen. Oikeus ei uskonut selitystä ja mies yritti vielä ennen päätöksen antamista sovitella tekoa. Miestä syytettiin raiskauksesta, ryöstöstä, väkivallan teosta ja kidnappauksesta.

Lopulta tuomiosta tiputettiin pois kidnappaus ja ryöstö ja mies tuomittiin 11 vuodeksi vankeuteen.

Poika ja äiti olivat kiistelleet rahasta ja miehellä oli mennyt hermot. Oikeus ei ole julkaissut nimiä naista suojellakseen.

Miehen viimeiset sanat tuomarille olivat:

”Tämä on huono tilanne, olen pahoillani koko tapahtumasta, mutta en edes tiedä mitä tapahtui. Minulla pimeni, joku laittoi minulle jotain juomaan, en edes tiedä, mitä tapahtui. en tiedä, ”

Lähde: Independent

 

3 KOMMENTIT

    • Niin ja silti niitä määrätään kaikkeen alakulosta masennukseen, paniikkihäiriöön, jne! Myös meillä Suomessa!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.