Suomessa kuvattu gold digger -video osuu heti kultasuoneen – Katso!

7

Maailmalla on jo muutaman vuoden ajan kuvattu ns. gold digger eli härmäksi sanottuna kullankaivaja-videoita, joissa vedätetään rahan ja mammonan perässä juoksevia yleensä nuoria naisia.

Videoiden kaava on usein se, että ensin mies esimerkiksi seisoo jonkun superauton rinnalla ja kysyy ohikulkevaa neitokaista treffeille tai ajelulle. Nainen on erittäin kiinnostunut siihen saakka, kunnes mies johdattaa naisen Corollansa kyytiin.

Tai sitten juoni on sellainen, että mies ensin kysyy naista mukaansa, mutta nainen ei ole kiinnostunut. Sitten kun tavalla tai toisella paljastuu, että mies onkin erittäin varakas, nainen osoittaakin yhtäkkiä mittavaa kiinnostusta miestä kohtaan. Näin tapahtuu myös tässä Helsingissä kuvatussa videossa, joka julkaistiin YouTubessa äskettäin.

Onko tämä ensimmäinen Suomessa kuvattu gold digger -video? Ainakin se on erittäin onnistunut. Katso se mainoksen alapuolelta.

7 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.