Isänpäiväksi panssarivaunun rattiin? Kaikkea me suomalaiset keksimme…

2

Kotimainen, facebook-sivujensa mukaan matkatoimisto, Panssarikolonna Oy tarjoaa some-mainoksessaan isänpäivälahjaksi lahjakorttia jolla pääsee panssarivaunun rattiin. Yritys lupaa perehdyttää ohjauslaitteisiin ja antaa ajo-opetusta yrityksen käytössä olevaan Saurer 4K 4FA G2-rynnäkköpanssarivaunuun. Pelkän ajamisen lisäksi vaunulla on mahdollista myöskin ampua vaunun airsoft-konekiväärillä.

Yrityksen kalustoesittelyssä kerrotaan suomalaisille mahdollisesti vieraammasta vaunusta seuraavaa:

”Kalustonamme on itävaltalainen rynnäkköpanssarivaunu Saurer 4K 4FA G2. Kyseessä on kevyt, ketterä ja nopea kylmän sodan aikainen vaunu, jonka hallinta on automaattivaihteidensa ja rattiohjauksen ansiosta erittäin helppo ja nopea oppia.

Vaunumme ovat huolella pidettyjä ja puunattuja, joten ette tarvitse esimerkiksi erityisvaatetusta tai -koulutusta niiden ajamiseen. Tekniikkamme pelaa ja moottorit kehräävät, mutta mahdollisten ongelmatilanteiden varalta meiltä löytyy aina toinen vaunu lähtövalmiina lämpimässä hallissa .”

90 euron hinnalla saa 45 minuutin kokemuksen jonka luulisi jäävän isän kuin isän mieleen, sen iänikuisen kravatin tai cd-levyn sijasta…

Lähde: panssarikolonna.fi

2 KOMMENTIT

  1. Joku varmaan muistaa aikoinaan kun Australia antoi ilmaiseksi Leopard panssarivaunuja kaikille halukkaille. Minä ilmoittauduin myös mukaan koska olisihan se elämysyrittäjänä ollut jo aikoinaan suuri kokemus ajaa oikealla panssarivaunullla. No mitä teki Suomen puolustusvoimat. Sanoivat että niille ei tulla myöntämään maahantulolupaa. Höh, melkoisia puusilmiä.

    Mutta jatko se vasta hulvaton oli. Nimittäin, kun Suomikin olisi saanut ilmaiseksi niin monta vaunua kuin olisi halunnut niin se ei kelvannut. Vaan Puolasta osettiin romutukseen meneviä vaunuja. Puolalaiset olisivat romuttaneet samoja Leopardeja, mutta suomalaiset puusilmät ostivat niitä ja näin maamme sai T-72:n tilalle ”uutta kalustoa”. Silloin taas kerran Suomelle naurettiin koko euroopassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.