Nykysuomi kysyy: Aiotko asioida Kärkkäisellä tulevaisuudessa?

51

Kauppaketju Kärkkäinen on viime aikoina saanut voimakasta julkisuutta useiden kotimaisten yritysten ilmoittaessa lopettavansa yhteistyön ketjun kanssa. Ketjun omistaja Juha Kärkkäisen julkaisema magneettimedia on herättänyt niin voimakasta paheksuntaa tietyissä yrityksissä, ettei esimerkiksi Finlayson suostu yhteistyöhön Kärkkäisen kanssa.

Viimeisimpänä Finlaysonin ja Otavan, jo yhteistyön lopettaneiden yritysten joukkoon on liittymässä myöskin polkupyörävalmistaja Helkama. Nykysuomen artikkelissa kyseenalaistettiin Helkaman moralisointi sillä yrityksen omassa mallistossa on ollut esimerkiksi ”white power”-nimeä kantava pyörä. Lue koko uutinen täältä.

Myöskin kotimaisten yritysten kermaan kuuluvat Fazer, Joutsen, Berner, Tammi, Muumi-yhtiö ja Fiskars.

Kysely on päättynyt.

51 KOMMENTIT

 1. Aion asioida Kärkkäisen kaupassa aina kun on mahdollisista, mutta ei osta enää mitään tuotteita häntä vastaa asettuneilta yhtiöiltä enkä suosittele sitä muillekkaan.

 2. Aivan näin. Katson, löytyykö tarvitsemani tuote heiltä. Sama porukka yritti terrorisoida myös minua aikanaan. Finalysonin pyyhkeet paloi ja Helkaman fillari lähtee justiinsa kierrätyslaitokselle.

 3. Olen ollut Kärkkäisen asiakas jo vuosia. Heillä takuut pelaavat ja hintataso on työväestölle sopiva. Sieltä myös löytyvät työkalut ja vaatteet. Sekä harrastusvälineet. Valikoima on parempi kuin Honk-Kongissa tai Tokmannilla. Ja Puuilo sekä Rbin Hood ovat melko kaukana perässä.

  Niin että, aion todellakin jatkossa asioida Kärkkäisellä. Se kun on työmatkan varrella.

  • Kärkkäinen on viimeisiä firmoja myymässä rehtejä vanhan ajan hehkulamppuja. Jo pelkästään siksikin asioin siellä, minä kun en mitään mikkihiirilamppuja kattooni ripusta. Ja jos EU-direktiivi jotain kieltää, niin sen täytyy olla hyvää tavaraa.

 4. Siellä käyn, kuten ennenkin. Valikoima ja hintataso on oivalliset. Politiikan jätän osaavammille tai tiedostavammille.

 5. Kyllä. Entistä varmemmin käytän heidän verkkokauppaansa, jos heillä vain on varastossa toimittaa sitä mitä haluan.

 6. Aion tutustua Kärkkäisen verkkokauppaan , joka saa minusta uuden asiakkaan.
  Fazerit vaiddan Lidlin tuotteisiin, Helkamaa en osta missään tuotteessa ja Finlayson korvataan muiden valmistajien tuotteilla.

 7. Kyllä käyn Kärkkäisellä ja boikotoin kaikkia liikkeen ajojahtiin osallistuneita tahoja -osa olikin jo vanhalta boikottilistalta tuttuja nimiä mm. Fazer ja Berner ovat erittäin suomalaisvastaisia puljuja joita olen vältellyt jo vuosia.

 8. Liityn perheeni kanssa boikottiin. Emme tarvitse mitään fazerilta,helkamalta,berneriltä,fiskarsilta,otavalta,tammelta ja finlayson pitäköön homotuotteensa. Kärkkäinen voisi levittää ketjunsa laajemmalle. KÄYTÄN JATKOSSAKIN KÄRKKÄISTÄ.

 9. Viimeksi ostin Kärkkäiseltä pesäpallomailoja,räpylöitä ja palloja.
  Sekä frisbeegolfin koreja ja kiekkoja.
  Mukulat tykkää.
  Hinta/laatusuhde erinomainen.
  Suosittelen.
  Vaarivaa

 10. Ilman muuta käyn Kärkkäisellä! Ja nämä mainitut tuotevalmistajat meni sitten saman tien boikottiin. Finlaysonin tuotteet meni kans mustalle listalle jo aiemmin.

 11. Kun rasisti maksaa öykkäröinnistään lompakollaan, niin kaikki on kunnossa. Kauppoja on muutenkin riittävästi ja todennäköisesti yhä useampi toimittaja kieltäytyy myymästä Kärkkäiselle. Upeaa! Hyvä markkinatalous!

  • Kun viimeinen suomalainen on pelattu pois pelistä, voivat nuo käydä nimenomaan sinun lompakollasi ja vielä paljon nykyistä enemmän

 12. Olen tilannut K:n verkkokaupasta ja tilaan jatkossakin. Tietääkö kukaan mitä kaikkea nämä epäisänmaalliset tahot omistavat, niin tietää boikotoida niidenkin firmojen tuotteita tai palveluja?

 13. Ohhoijaa kun hesariko vanhan jutun nosti pöydälle ja hyvä nyt muittenki klikkejä metsästää?? Mut kerta tuli klikkailtua i totta munassa käyn kärkkäisellä!!

 14. Todellakin osta Kärkkäiseltä jatkossakin. Verkkokauppa toimii hyvin ja valikoimaa löytyy. Boikotissa ollut jo pitkään Vallila, homouden tuputtaja Finlayson, jonka tuotteet valmistetaan jossain Pakistanissa tms, boikottiin menee nyt myös Helkama vaikka myykin hienoa White Power polkupyörää (hahahaha! Sorry nyt jos sattui Helkamaa vähän omaan nilkkaan tää naurettava vouhotuksenne)

 15. Ostan ensisijaisesti Kärkkäiseltä. Yhteistyökyvyttömiä yrityksiä sen sijaan boikotoinnin. Ihmettelee suuresti, että onko Suomessa varaa kiusata paljon työllistävää Kärkkäistä? Hävetkää tästä yrityksestänne vihervassarit. Päämääränne on kaventaa työllisyyttä ja verovaroja.

 16. Keskitän Kärkkäiselle ja boikotoin niitä jotka tähän vainoon osallistuvat. Mitä muutakaan?

 17. Menee kaikki kodinkoneet vaihtoon, olin jo kallistumassa Helkama Hoover -mallistoon, mutta tämän johdosta tarkastelen kyllä vain muita.

 18. Tilattiin vähän aikaa sitten Kärkkäiseltä tavaraa. Varmasti tilaamme uudestaankin!! Mutta fazerit ja muut menee boikottiin.

 19. Juutalaisista jos kirjoittaa, käy niin että, sinut yritetään ajaa konkurssiin, kirjoitus oli ihan asiaa mangneetti mediassa, kyllä nyt vasta tulenkin käymään liikkeessänne.

 20. Laitoin palautetta boikotoijayrityksille, että boikotoin heidän tuotteitaan eli jätän ne kaupan hyllylle. Tehkää te samoin!

 21. Kärkytään tietysti mitä kaikkea voisi ostaa Kärkkäiseltä.

  Vapiskaa mielipidevainoojat. Kärkkäinen kuulemma suunnittelee jo uuden tavaratalon avaamista pääkaupunkseudulle.

  • No tuosta laajenemisestahan tässä on kai enemmän kysymys vielä kuin muusta. Kärkkäinen valtaa markkinat. Samat tahothan tässä tietenkin vastustavat kirjoittelua monestakin asiasta

 22. Tietysti ostan, ihmettelen syvästi on kuin kissä hiiri leikki Kärkkäisen kanssa, kun pienet lapset hiekkalaatikolla sorsii en leiki siun kanssa enkä siun. AIkuiset ihmiset, ajatelkaa meillä kuitenkin on tätä tavaraa mielin määrin muualla maailmassa sitä ei niinkään ole, kun menee tuonne Afrikkaan jne. Berner on muutenkin sellanen ylileuhka firma varsinkin sen omistaja.

 23. Totta kai ostan Kärkkäiseltä kun sinne suunnalle matka käy.. Paikallinen Prisma on mustalla listalla, koska tunnetusti hyysää ”kunniakansalaisia” ja tuijottavat ”natseja”/kyyläävät siihen suuntaan pukeutuneita…

 24. Laittakaa listaa noista Kärkkäistä boikotoivista yrityksistä, että osaa kiertää niitä. Kärkkäisellä alan asioimaan jo pelkästään sen työllistävän vaikutuksenkin vuoksi. Mutta en voi myöskään sietää mielipidevainoa 100-vuotiaassa Suomessa. Törkeää ihmisjahtia! Ja nimenomaan ihmisjahtia!

 25. Juha Kärkkäisen maailmankatsomus on terveen järkevän Suomalaisen miehen arvojen mukaista. Koti, Uskonto ja Isänmaa. Allekirjoitan kaimani arvot. Mooseksen lait kunniaan ja terve arvopohja maahamme niin sairas Isänmaamme paranee. Hyvä Juha!

 26. Tottakai, nytalansuosia Kärkkäistä entistä enemmänj a lopetan noiden muiden tässä mainittujen liikkeiden palvelujen käytön. Archie.

 27. Yritystoiminta ja ihmisen henkilökohtaiset mielipiteet pidettävä erillään. Tuen Kärkkäistä täysin, käsittämätön ajojahti. Boikotoin Kärkkäisen kanssa yhteistyön lopettavia yrityksiä.

 28. Turhaa jahtausta kunnon yrittäjää kohtaan. Tämä tuo Kärkkäiselle taatusti vaan uutta näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Ehdottomasti tulen edelleenkin käyttämään Kärkkäisen verkkokauppaa. Hankin vastikään uuden tulostimen juuri sieltä ja hyvin on pelittänyt. Boikotoin ja kehotan muitakin boikotoimaan Kärkkäistä vastaan asettuneita tahoja. Tsemppiä Juha Kärkkäiselle kaiken tämän typeryyden keskellä.

 29. Kävin juuri hakemassa postista Kärkkäisen paketin. Oli nopea toimitus ja tavara oli laadukasta. Finlaysonia yms. en tilannut, enkä tilaa, enkä osta. Mutta jatkossa aion tilata Kärkkäiseltä kaiken, mitä vain voin, kun nettitilausta teen.

 30. Kärkkäiseltä löytyy paljon sellaista mitä muualta ei saa, mielelläni käyn ostoksilla, tästä eteenpäin vieläkin useammin.

 31. ”Ketjun omistaja Juha Kärkkäisen julkaisema magneettimedia…”

  Ei ole. Juha Kärkkäisellä tai hänen omistamallaan kauppayhtiöllä ei ole mitään tekemistä Magneettimedian kanssa.

  Lopettakaa disinformaatio!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.