Yksinhuoltajalle maksettavaa lapsilisää korotetaan

Hallitus esittää, että lapsilisän yksinhuoltajakorotuksen tasoa nostettaisiin 4,75 eurolla lasta kohden. Näin yksinhuoltajakorotuksen taso nousisi 48,55 eurosta 53,30 euroon lasta kohden kalenterikuukaudessa.

Esitys liittyy valtion vuoden 2018 talousarvioesitykseen ja on tarkoitettu käsiteltäväksi sen yhteydessä. Hallitus antoi asiaa koskevat esityksen eduskunnalle torstaina 26. lokakuuta. Lain on tarkoitus tulla voimaan 1. tammikuuta 2018.

Lapsilisä otetaan toimeentulotukilaskelmassa huomioon toimeentulotuen määrään vaikuttavana tulona. Lapsilisän yksinhuoltajakorotuksen tason korottaminen ei näissä perheissä vaikuttaisi käytettävissä oleviin tuloihin.

Lähde: STM

2 thoughts on “Yksinhuoltajalle maksettavaa lapsilisää korotetaan

  • 26.10.2017 at 15:50
    Permalink

    Hmmm…. Antaako tälle aiheen sekarotuiset lapsoset, joita syntyy Suomen kansalaisuuden saamisen varmistamiseksi? Hallituksen sosiaalinen sydän ei läpätä tunnetusti kuin siihen yhteen suuntaan.

    Reply
  • 27.10.2017 at 06:12
    Permalink

    Miksi, elämä on valintoja ja yksinhuoltajuus on epidemia vai onko tässä taas monikulttuurisuus aspekti.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.