YT-pommi: Nordea aikoo lyödä 6000 työntekijälle lopputilin kouraan – Liikevoitto putosi viisi prosenttia

2

Nordea, Suomessakin pankkitoimintaa harjoittava finanssikonserni on ilmoittanut vähentävänsä 6000 työntekijää. Nordean tulos putosi 5%, 1,1 miljardiin euroon tulojen pienentyessä ja menojen kasvaessa.

Konserni perustelee ratkaisuaan kustannusten supistamisella ja tehokkuuden lisäämisellä. Vielä ei tiedetä kuinka väen vähennys koskettaa Suomea. Myöskään YT-neuvottelujen alkamispäivää ei vielä tiedetä.

Myöskin OP:n johtaja on väläytellyt yhtiön vähentävän tulevina vuosia tuhansia työpaikkoja.

Lähde: HS ,Karjalainen

2 KOMMENTIT

  1. Seuraavassa eduskunnan täysistunnossa Orpo paukuttelee henkseleitä siitä kuinka KIKY puree.
    YT alkaneet uudestaan, työttömyys ikävä kyllä on kasvanut eikä laskenut vaikka pilipali hallitus väittäisi mitä.
    Vienti tyssäsi siihen, juuri niin kuin ekonomistit ennustivat, vuoden vaihteen jälkeen alkaa uusi sukellus Suomessa ja siitä ei sitten nousu onnistu. Toivottavasti olen väärässä.

  2. No niin. Suomalaiset voisivat kantaa kortensa kekoon ja lopettaa tilinsä Nordeassa. Sen verran ruotsalaiset ovat kupanneet suomalaisia eivätkä haluaisi antaa mitään takaisin. Edes palkkoina tai verovaroina.

    Niin että nyt viimeistään tilit lopettavaksi ja rahat pois Nordeasta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.