Turussa baarien ovet kiinni turvapaikanhakijoilta

13

ÅU.fi sivustolla on julkaistu uutisen, missä irakilainen Hayder Kadhim Abedin seurueineen yritti turkulaisiin baareihin.

Seurueen muut henkilöt pysyttelevät nimettömänä. Seurue oli yrittänyt päästä Irakilaisella henkilökortilla Saaristobarjoon, Börsin yökerhoon ja Fonttiin. Vastaus oli jookaisessa paikassa näistä tiukka ei.

Selitys oli ovella, että sisäänpääsyyn vaaditaan suomalainen henkilökortti.

ÅU oli kysynyt asiaa yhdenvertaisuusvaltuutetulta, joka oli ilmoittanut, että baarien pitäisi kelpuuttaa kaikki henkilökortit mistä maasta tahansa.

Lähde: ÅU.fi

13 KOMMENTIT

 1. Oikein.Mistä tietää ketä isis kaulankatkojia baariin pyrkii jos ei ole OIKEAA henk.todistusta.

 2. Passia kehiin, niin pääsee sisään. Portsarilla ei sitäpaitsi ole mitään velvollisuutta päästää sisälle, jos epäilee ”henkilöllisyystodistuksen” aitoutta, päinvastoin.

 3. Muslimeilta on alkoholi kielletty joten ei senkään vuoksi baariin klo 14 00 jälkeen iltapäivällä.

 4. Aika outo kannanotto tuolta yhdenvertaisuusturhakkeelta. Hölökortin kysyminen on yksi portsarin tärkeimmistä tehtävistä, koska vain siten hän voi varmistaa että sisäänpyrkijä on täysikäinen. Ja mehän kaikki tiedämme kuinka nuorekkaalta nuo geelitukat näyttävät. Niin nuorekkailta, että he herättävät suuressa joukossa suomalaisia naisenpuolia suorastaan äidillisiä vaistoja. Ja osassa samaan aikaan myös romanttis-eroottisia värinöitä. (yök)

  Yhdenvertaisuusturhake voisi myös täsmentää lausuntoaan. Eli onko yökerhon ikätarkastus siis hänen mielestään poikkeuksellisen triviaalia, vai voisiko lausuntoa laventaa koskemaan muitakin instansseja? Pitäisikö millä tahansa virallisella tai siltä näyttävällä lirpukalla päästä minne hyvänsä? Ja missä menee raja? Kuvallisessa kelakortissa? Mustanaamiokerhon klubikortissa? Jossain paskastanin myöntämässä harakanvarpailla täytetyssä multi-pass -kortissa, jonka saa ostettua rahalla jostain kirjastossa kokoontuvasta, laittomasta lähetystöstä?

 5. Koraanin (krrr-pthui!) mukaan viina on yksiselitteisesti syntiä(myös kohtuukäyttö). Eikös kaikkien baarien pitäisi näin ollen kategorisesti kieltää muhamettilaisten pääsy tiloihinsa? Kaikki muhamettilaiset eivät näet suinkaan ole perverssejä raiskareita, jotka tunkevat naisten vessaan runkkaamaan jos eivät raiskata pysty. Osa heistä saattaa ihan oikeasti yrittää vetää jumalana palvomaansa henkivaltaa höplästä ja hivuttautua yön pimeydessä viinanjuonnin ääreen.

 6. Ja vielä yksi juttu, johon yhdenvertaisuusturhake voisi antaa täsmennystä. Koskeeko mustanaamioklubikorttihenkilöllisyystodistuksen validiteetti vain laittomasti maahantulleita kultamunia, vai mennäänkö taas ”positiivisen” syrjinnän puolelle? Jos esim. minä tai joku muu rasistinen valkoinen hetero tunkisi jossain Ambomaalla myönnetyllä läpyskällä baariin, niin se on sitten vissiin ihan ok?

 7. Katsos siellä on friiduja ja niitä voi kopeloida.eikä maxa mitään.Ja jos siitä huomautetaan on se rasismia ja ei ymmärräte noiden kultuuria.

 8. Mielenkiintoista että näillä on hinku pyrkiä paikkoihin joista heille ei naisseuraa yleensä lohkea..Tyytyisivät vaatimattomampaan tavaraan ja ei puutetta olisi.

  Mutta ei.Täytyy päästä kuolaamaan naisia joihin ei edes keskiverto suomalaisellakaan ole saumaa.. Ja sitten turhaudutaan kun ei onnistu.
  Ja kaikkea ikävää tapahtuu.
  Minne näitä alkaakin pesiytyä . Muu porukka katoaa.

 9. Tuossa on myös se aspekti että nämä geelitukka muslimit jotak käsittääkseni eivät juo viinaa voivat sujautelle jotain tyrmäystippoja leidien laseihin ja perseraiskaavat sadistisesti sitten tiedottoman naisen.Aikanaan kultaisella 80-90-luvulla esim. arabeilla ei ollut mitään asiaa tiettyhin helsinkiläisiin yökerhoihin koska aiheuttivat aina häiriköintiä. Yksi kaverini oli porstaraina ja kerran raudoittivat erään tunnetun arabi häirikön ja murjoivat hieman ja poliisi tuli hakemaan. Poliisit naureskelivat ja sanoivat etteivät ole nähneet mitään. Tämä oli tosiaan silloin kun poliisi oli vielä poliisi.

 10. Vaikuttaa kännissä kirjoitetulta. Kirjoitusvirheitä otsikossa, sekä useassa kohtaa uutisessa. Korjatkaa, niin tulee professionaalimpi vaikutus. 🙂

 11. Baarien ovet on kiinni matuille myös tässäkin kaupungissa, onneksi! Kokeiltiin niiden sisäänpäästämistä pari kertaa ja se osoittautui todella huonoksi ideaksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.