Viesti: Kirjoitan sinulle feikkiprofiilin turvin, koska en halua tulla omana itsenäni millään tapaa esiin

4
Nykysuomi sai käsiinsä kirjoituksen missä mietitään nykyistä pakolaistilannetta puolin ja toisin. Kirjoitus on alunperin ollut tarkoitus jakaa RASMUS-valtakunnallinen rasismin ja muukalaispelon vastainen verkosto sivuille, mutta kyseistä tekstiä ei sivuilta löytynyt. Onko tekstiä ikinä julkaistu, vai onko se poistettu, se ei ole tiedossa.

Viesti alkaa näin: Sain reilu kuukausi sitten seuraavanlaisen yksityisviestin. Hänen luvallaan julkaisen sen nyt täällä. Toivon asiallista ruodintaa, kirjoitus on siinä määrin tolkullinen, että sen ansaitsee.

”Hei,

Kirjoitan sinulle feikkiprofiilin turvin, koska en halua tulla omana itsenäni millään tapaa esiin. Sen lisäksi pahoittelen pitkää ”avautumistani” ja kiitän jos jaksoit lukea tämän edes loppuun.
Ensin kerron sinulle vähän taustaa itsestäni…

Omasta mielestä en ole ollut koskaan varsinaisesti rasistinen. En tosin tunne yhtäkään ulkomaalaistaustaista henkilöä, mutta naapurustossa heitä on ollut, eikä minulla ole ollut mitään ”ongelmaa” sen kanssa. En oikeastaan ole edes ajatellut näitä tummaihoisempia ihmisiä sen kummemmin, ihmisiä siinä kuin muutkin, ja aika pian heidän ”poikkeavuutensa” unohtaa, jos osaavat puhua suomea ilman vierasperäistä aksenttia, eli ovat joko syntyneet täällä, tai tulleet maahan varhaislapsuudessaan.

Kun näitä turvapaikanhakijoita alkoi tulla loppuvuodesta 2015 enemmän Suomeen, tunsin jonkunlaista hämmennystä. Tästä feikkiprofiilistani huolimatta olen nainen, ja kerran illalla kävelin kotikaupungissani. Liikkeellä ei ollut enää paljonkaan muita (pieni kaupunki, sunnuntai -ilta, huono ilma), mutta näitä uusia tulokkaita oli paljonkin. Tunsin ensimmäistä kertaa elämässäni jonkunlaista pelon tapaista, koska nämä miehet suhtautuivat minuun jollain tapaa vihamielisesti. Tuijottivat, eivät antaneet tietä kun kävelin eteenpäin, vaan seisoivat ryhmissä tukkien jalkakäytävät. Jotkut ottivat muutamia askeleita minua kohti, ja kyllä minä ihmisen elekieltä sen verran osaan lukea, että heille se oli ongelma, että nainen kulkee kaupungilla yksin.

Tunnelma oli oikeasti uhkaava.

Varmaan sain olla lopulta rauhassa, koska en ole nuori ja nätti (he taas olivat nuoria ja nättejä). Lisäksi olen pitkä jopa suomalaiseksi naiseksi (päätä pidempi näitä miehiä) ja nämä ihmiset olivat varmaan hämmentyneitä itsekin, koska olivat tulleet ilmeisesti juuri Suomeen. Noihin aikoihin huomasin, että minussa alkoi ”nostaa päätään” jonkunlainen rasismi. Ainakin epäluuloisuus näitä tulokkaita kohtaan. Sitten tuli tietysti Pariisin terroristi -isku yms. ja olen joutunut oikeasti painimaan omien asenteideni kanssa.

Sattumoisin löysin fb:sta Rasmus -ryhmän ja olen seuraillut sivusta mitä siellä kirjoitetaan. Minua hämmästyttää kyseinen ryhmä ja osa sen jäsenistä. Koulukiusaaja-asenne on siellä vahvana. Todella tökeröä ja törkeää henkilöön menevää kommentointia, jos joku on eri mieltä. Lisäksi hyvin suuri osa aloituksista on jotain uhriutumista ”katsokaa mitä rasset mulle taas kirjoitti!” tai mv – lehden typerimpien juttujen postaamista ja ”elämäm kolulaisten” kirjoitusvirheiden irvimistä. Sitten on nämä, jotka haluaa ulista, kuinka suomalaiset (kaikki muut paitsi hän itse ja hänen pieni hyvien ja oikeamielisten ihmisten piirinsä) ovat rasisti -juntteja. Siitä huolimatta, että suomalaiset on niin kauheita rasisti -juntteja, näissä Marco deWitin yms. mouhoajien mielenosoituksissa kiertää lähinnä kourallinen yksiä ja samoja tyyppejä. Jos suomalaiset olisivat niin rasistisia – eikö nuo mielenosoitukset vetäisi kansaa kuin paska kärpäsiä?

Osalle se rasismin vastustaminen tuntuu olevan sitä, että postataan jotain ”kivoja” meemejä, joissa verrataan Idris Elban kaltaista kaunista ihmistä johonkin rumaan valkoiseen rasistiin. Näitä postailee naiset ja niistä tulee jotenkin niin limainen tunne. He tyhmyyksissään antavat kuvan itsestään juuri sellaisena mitä rajakit ”suvakkiämmien” ajattelevat olevan – kiimaisia naikkoisia, jotka ovat vastaanottokeskuksien ovella innoissaan valkkaamassa uutta sängynlämmittäjää itselleen. Mietipä miltä vaikuttaisi jos valkoinen mies postaisi meemin, jossa verrataan vaikkapa Rihannaa Kiemunkiin ja viestin sisältö olisi lähinnä ”kumpaa panisit?”…

Järkevinä itseään pitävien ihmisten luulisi ymmärtävän, että kaiken värisissä ihmisissä on kauniita ja rumia, suurin osa siltä väliltä. Lisäksi ruman ihmisen arvon pitäisi olla ihan sama kuin kauniinkin ja myös vittumainen ruma ihminen (väristä riippumatta) voi olla turvapaikan tarpeessa. En minä ymmärrä mitä eroa noissa tummien ihmisten kauneuden kuolaajissa ja ”suomi tarvitsee uutta verta! Tummat ihmiset on niin kauniitakin!” -paasaajissa on loppujen lopuksi natsiin, joka haluaa ”jalostaa” valkoista rotua astuttamalla kauneimpia pohjoismaisia blondeja saksalaisilla sotilailla. Rotua siinä halutaan jalostaa molemmissa tapauksissa omia ihanteita vastaavaksi.

Lisäksi melkein mikään ei saa verenpainetta kohoamaan enempää, kuin ”kyllähän suomalaisetkin” – oli sitten kyse mistä hyvänsä, saati se että turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia perustellaan sillä että he ovat puutteessa, kun vaimot ja tyttökaverit on jääneet kotopuoleen! Yleensä tämän argumentin heittää vieläpä naispuoliset kommentoijat. Eikö nyt jo pitäisi olla selvää, että raiskaukset eivät johdu siitä, että raiskaaja on puutteessa, vaan se on toisen alistamista, ihmisarvon viemistä, väkivaltaa. Halua näyttää uhrilleen, että hän ei ole minkään arvoinen. Minusta jokainen joka perustelee turvapaikanhakijan tekemää raiskausta sillä että hänellä oli ”kassit täynnä” on rasisti, koska samalla hän alentaa tuon ulkomaalaistaustaisen raiskarin lähinnä elukan tasolle, joka ei voi hillitä itseään puutteen vuoksi, kun samaan aikaan tiedämme että pienissä suomalaiskylissä on ”pulaa” naisista ja silti siellä ei naisettomat jussit raiskaile niitä muutamaa naista, jotka kylällä vielä elelee.

Minua kummastuttaa myös se, että tätä laitonta maahanmuuttoa (sitähän se suurelta osin oikeasti on) perustellaan sillä, että suomalaisiakin on lähtenyt ulkomaille paremman elämän toivossa. Kyllä – niin on, mutta he eivät ole menneet sinne hakemaan turvapaikkaa, vaan ns. virallisia kanavia pitkin oikeilla henkilötiedoillaan ja töihin, eikä kaikki ole sinne päässeet. En minäkään todennäköisesti pääsisi siirtolaisena vaikkapa Australiaan, eikä siinä ole mitään väärää. Minä olen ”rajat kiinni” -henkisesti ajatteleva siinä mielessä, että minusta paperittomia ihmisiä ei pidä päästää kulkemaan pitkin poikin. Se luo ihan liikaa mahdollisuuksia kaikenlaiseen väärään. Ihmissalakuljettajat ja -kauppiaat tienaavat tilanteella ja tänne pääsee oikeasti sellaisia ihmisiä, joilla turvapaikalle ei ole tarvetta.

Myös terroristeja ja sotarikollisiakin on tullut.

Ja kyllä se kummalliselta tuntui silloin muutama vuosi takaperin, kun aikuiset pulskat miehet mellakoivat ja huusivat ”we want our money” ja sanoivat heille tarjottua ruokaa niin huonoksi ettei se kelpaa edes koiralle, ja kun tiedetään että koira on kulttuurissaan saastainen eläin, on ruoka siis verrattavissa paskaan. Se oli ruokaa jota syötetään suomalaisille lapsille ja vanhuksille, eli tarpeeksi hyvää heille mutta ei näille pullukoille. Se oli ruokaa, josta minä ja moni muu suomalainen pienituloinen olisi ollut kiitollinen ja pitänyt sitä herkullisena. Tuntui oikeasti pahalta nähdä kuvia laskiämpäreistä täynnä puhdasta ja hyvista raaka-aineista tehtyä ruokaa. Samaan aikaan uutisissa näytettiin luurangonlaihoja nälkäkuolemaa tekeviä syyrialaislapsia piiritetyissä kaupungeissa. Heille se ruoka varmaankin olisi kelvannut.

Tottakai jokaisella on oikeus muuttaa eri maahan ja tavoitella parempaa elämää, mutta siihen on eri kanavat kuin turvapaikan hakeminen. Kaikki väärin perustein tänne tulevat vievät paikan sellaiselta, joka oikeasti on hengenvaarassa ja oikeutettu turvapaikkaan. Mietitäänpä hetki mitä jos tänne alkaisikin lappaa 20 – 50 -vuotiaita miehiä Venäjältä jotka rajalla pyytäisivät turvapaikkaa ja joilla passit yms. olisi hukkuneet matkan varrella. Herättäisikö se luottamusta, auttamishalua vai epäilyksiä? Venäläisillähän voisi oikeasti jopa olla tarvetta suojelulle, mutta haluttaisiinko heille antaa suojaa?

Nyt viimeisimpänä olen lukenut aloitukseesi tullutta jankutusta siitä, voiko valkoinen kokea rasismia… Saamelaiset on valkoisia. Heitä ei ulkonäön perusteella erota muista suomalaisista ja pohjoiseurooppalaisista. He eivät siis ilmeisesti voi millään kokea rasismia – eikö tämä ole looginen päätelmä sen perusteella, mitä muutamakin ”älykkäästi” argumentoiva henkilö on aloitukseesi kommentoinut? Saman logiikan mukaisesti myöskään juutalaiset eivät voi olla rasisteja palestiinalaisia ja muita naapureitaan kohtaan – ovathan he historiallisesti rasistisesti kohdeltu pieni rodullistettu vähemmistökansa… Jostain luin myös tilastotietoja, että jenkeissä valkoiset naiset joutuvat hyvin usein afroamerikkalaisten miesten raiskaamiksi (kun taas valkoiset miehen hyvin harvoin raiskaavat afroamerikkalaisia naisia). Ilmeisesti nuo valkoiset naiset eivät ole voineet tulla raiskatuiksi, koska he nauttivat siitä ihonvärinsä tuomasta etuoikeudesta, vai onkohan näissäkin tapauksissa raiskarilla kassit täynnä eikä pystynyt hillitsemään itseään…

Lisäksi youtubesta löytyy vidoita, joissa afroamerikkalaiset sanovat että valkoiset ovat ali-ihmisiä, koska meihin on sekoittunut neandertalinihmistä… Jos se ei ole rasismia – mikä sitten on?

Saat itse päättää mitä tällä ”avautumisellani” teet. Olen pitkään halunnut kirjoittaa jollekin järkevämmän oloiselle ”rasmuslaiselle” ajatuksista, mitä on herännyt lukiessani kirjoituksianne. Jossain vaiheessa harkitsin liittyä ryhmään, mutta totesin että entisenä koulukiusattuna ja rumahkona alhaisesti koulutettuna ja myös ilmeisesti todella ”vääriä” ajatuksia ja asenteita omaavana ihmisenä, se ei ole järkevää.”

Lähde: Tuntematon kirjoittaja

4 KOMMENTIT

 1. Neekereitä ja muita värillisiä on paljon enemmän kuin valkoisia, joten näiden rasismi hommien vähemmistöjä kohtaan pitäis mennä ihan päin vastoin kuin nyt menee.

 2. Yksikään narri, kumileimasin eduskunnassa ei uskalla nostaa esiin tämän vuosisadan kuuminta aihetta. Valkoisten, eurooppalaisten henkiinjääminen tai tuhoutuminen.

  Se vain nyt on tosiasia että ellei me aleta taistelemaan itsemme puolesta, meidän valkoisten, eurooppalaisten kantaväestöjen puolesta, edessä on varma tuho. Ja sukupuuttoon kuolema.

  Neekereitä ja hiekkaneekereitä on niin paljon jo länsieuroopassa että jos me halutaan selviytyä ensi vuosisadalle, jos me halutaan että meitä valkoisia on vielä jäljellä ensi vuosisadalla, silloin päätös taistelusta on tehtävä nyt lähivuosina. Aikaa ei ole hukattavaksi.

  Jotkut osat euroopasta on jo menetetty. Mutta ne voidaan ottaa vielä takaisin. Mutta rauhanomaisia keinoja ei ole enää olemassa. Osa euroopan kaupungeista on jo miehitetty. Siellä on 25-50% matuja. Niitä ei koskaan saada takaisin kantaväestölle ilman taistelua. Ja taistelu tarkoittaa sotimista. Pitkää, vihaista sotaa jossa voi olla vain yksi voittaja: me valkoiset. Muuta vaihtoehtoa ei ole.

  Alkakaa nyt varustautua. Hankkikaa aineistoa netistä tai kirjallisuutta joka innostaa teitä tulevaan taisteluun. Liittykää katupartioihin. Järjestäkää omia pienimuotoisia harjoituksia. Tuleva sota tulee olemaan sekoitus sissisotaa ja sisällissotaa jossa tarvitaan myös taistelijoita jotka omaavat tietokoneiden ja tietoverkkojen tuntemusta. Ja lopettakaa uskominen lapselliseen äänestämiseen. Se ääni menee joka tapauksessa hukkaan. Ottakaa etäisyyttä koululaitokseen ja perinteiseen valhemediaan(YLE,HS ym). Älkää uskoko mitä valheita nämä syöttävät teille. Ottakaa itse selvää asioista.

  https://www.youtube.com/watch?v=q8nkKoEmqFY&list=PLPuGUfYZI-4EU0clPgEalUi-M3RoXwmWS&index=13

 3. Mielestäni harvinaisen selkeästi ja analyyttisestikin kirjoitettu juttu, joka pitäisi saada suurempaan julkisuuteen.

  Näin samasta aiheesta Sveitsin suurlähettiläs joka on työskennellyt Norsunluurannikolla.

  – Suurin osa afrikkalaisista ei ole oikeutettu pakolaisstatukseen. Maiden, kuten Somalia, kohdalla tulisi linjaa tarkistaa. Minun mielestäni uudet tulijat Somaliasta voidaan lähettää takaisin, kertoo entinen suurlähettiläs.
  Afrikkalaiset ovat opportunisteja, ja siksi heille toisen maan ”sosiaaliturvan saaminen on tuottavaa, eikä hävettävää … jos toinen maa on riittävän hyväuskoinen jotain antaakseen, on se jonkun otettava vastaan”, valaisee Langenbacher tutuksi käynyttä afrikkalaista mentaliteettia.

  linkki: https://www.kansalainen.fi/afrikalla-menee-paremmin-kuin-uskomme/

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.