EU-parlamentaarikko Heidi Hautala Twitterissä: En aio koskaan toimia Suomen parhaaksi

13

Heidi Hautala on suomalainen poliitikko. Hän on toiminut vihreiden kansanedustajana, europarlamentaarikkona ja kehitysministerinä. Heinäkuusta 2014 Hautala on ollut Euroopan parlamentin jäsen.

Hautala toimii europarlamenttiryhmänsä varapuheenjohtajana ja Euronestin parlamentaarisen edustajakokouksen valtuuskunnan puheenjohtajana. Hautala on myös kehitysyhteistyövaliokunnan (DEVE) jäsen ja budjettivaliokunnan (BUDG) ja oikeudellisten asioiden valiokunnan (JURI) varajäsen.

Hautala oli Vihreän liiton puheenjohtaja vuosina 1987–1991. Hän toimi kansanedustajana vuodet 1991–1995 ja 2003–2009. Euroopan parlamentissa hän istui vuosina 1995–2003 ja 2009–2011. Presidentinvaaleissa 2000 ja 2006 Hautala oli vihreiden presidenttiehdokas. Kesäkuusta 2011 lokakuuhun 2013 Hautala toimi kehitysministerinä Kataisen hallituksessa.

Erään Twitter-käyttäjän kysyttyä Hautalalta muutama päivä sitten: ”Ajattelitko tehdä jotain mitä et koskaan ole vielä tehnyt: Toimia Suomen parhaaksi?”, vastasi Hautala lyhyesti: ”En koskaan”.

Perussuomalaisten kansanedustajan Jani Mäkelän ihmeteltyä Hautalan vastausta eilen Twitterissä, jatkoi Hautala samaa linjaa vastaamalla: ”Kysymys oli aionko koskaan toimia Suomen hyväksi. Mitä sellaiseen voi muutakaan vastata. En koskaan. Tietenkään.” Hautala lisäsi vielä myöhemmin perään kommentin: ”Kysymyksessä ei ollut järjen hitustakaan.”

Lähteet: Wikipedia, Twitter 1, 2

13 KOMMENTIT

 1. Vihreä syöpä joista pitäisi päästä eroon. Käsittämätöntä kuka näitä äänestää. Joku hulluus on menossa ja pimeä puoli on saanut vallan.

  • Oon kans ihmetelly noiden äänestäjiä. Tavallisia ihmisiä, jotka äänestää noita, ei jumaleissön, kyllä vippaa nupissa aika pahasti niillä.

 2. Heidi Hautala on ollut, on ja tulee olemaan maanpetturi, joka ansaitsee syytteen maanpetoksesta.

 3. Heidiin on iskenyt Enbuskesmi salakavala syys masennuksen ja alkoholin laukaisema v-mäinen olo tila jota parhaiten lievittää äksyily kanssa ihmisille viis veisaamatta seurauksista.

 4. Heidi Hautala; ”Kysymyksessä ei ollut järjen hitusta”!??
  Kysymystä pidän loogisena, mutta vastauksessa eikä vastaajassa sitä todellakaan löydy hitustakaan.

 5. Hautala on oikeassa kun hän sanoo ettei kysymyksessä ollut järjen hiventä. Onhan ilman muuta selvää ettei vihr ä koskaan toimi oman maansa hyväksi

 6. Etkö Heidi ”pimeäntyön teettäjä”Hautala ole koskaan kuullut, ettei tyhmiä kysymyksiä ole on vain tyhmiä vastauksia, ja vastaajia.Sinun vastauksesi todistaa tuonkin väittämän todeksi.

 7. Hulluja noi Roomalaiset sanoi Asterix joskus,sama koskee näköjään myös näitä vihervassareita

 8. Katos, sontamedia eli ”nykysuomi” ja muut vastaavat nettijulkaisut eivät tietenkään näytä niitä olennaisia kohtia tuosta Twitter-heitosta. Ja sehän ei johdu siitä että olisivat sokeita hölmöjä vaan koska saivat kiinni kärpäsestä mistä voi tehdä härkäsen, ihan kuten heidän agendansa vaatii tiettyjen henkilöiden kohdalla. Muka ”itsenäinen”. Se joka sitä uskoo on hölmöistä hölmöin. Kun ”omat edustajat” keksivät ”heittää läppää” niin annetaan aina valua hiekkaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.