Huolestuttava ilmiö leviää: Satunnaiset ohikulkijat tyrmätään ja tajuttoman uhrin kanssa otetaan selfieitä (videolinkki)

New Yorkissa on viime aikoina levinnyt ilmiö, jossa jalankulkijoita tyrmätään yhtäkkiä ja yllättäen esimerkiksi päähän suunnatulla nyrkiniskulla.

Esimerkiksi viime torstaina koiriaan ulkoiluttamassa ollut mies tuli tyrmätyksi teiniporukan toimesta. Tapana on, että tekijät ottavat teon jälkeen selfieitä tajuttoman uhrinsa vieressä, kuten tässäkin tapauksessa kävi. Kuvien ottamisen jälkeen tekijät pakenevat paikalta. Uhri oli tajuttomana peräti 45 minuutin ajan.

Manhattanilla oli samanlainen tapaus, jossa 53-vuotias nainen tyrmättiin tajuttomaksi. Pittsburghissa nainen potkittiin ja hakattiin tajuttomaksi. Ohikulkijat ottivat kuvia maassa makaavasta tajuttomasta uhrista, mutta kukaan ei hälyttänyt apua.

Kaikissa mainituissa tapauksissa tekijät ovat jääneet tuntemattomiksi, eikä pidätyksiä ole tehty.

Ilmiöstä uutisoinut Daily Mail on myös julkaissut sivuillaan videoita, joissa näkyy edellä kerrottuja tapahtumia. Pääset katsomaan Daily Mailin juttua tästä linkistä.

Lähde: Daily Mail

 

 

3 thoughts on “Huolestuttava ilmiö leviää: Satunnaiset ohikulkijat tyrmätään ja tajuttoman uhrin kanssa otetaan selfieitä (videolinkki)

 • 30.10.2017 at 12:05
  Permalink

  Tämähän on perinteisesti ollut neekereiden harrastus. Saas nähdä milloin matut ryhtyvät harrastamaan samaa.

  Reply
 • 30.10.2017 at 13:21
  Permalink

  Neekerien touhua. Se on sitä korkeampaa kulttuuria.

  Reply
 • 31.10.2017 at 05:33
  Permalink

  Sitä pimeää ”kulttuuria” joka leviää muualle länsimaihin syövän tavoin.Kuuluu etnisten kädellisten ominaisuuteen jota on mahdoton kitkeä millään valistuksella vaan siihen tarvitaan isompia hyvin vartioituja vankiloita ja pitkiä elinikäisiä tuomioita. Siksi amerikan vankilat ovat täynnä mustia ja muuta etnistä alkuperää olevia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.