Katso kuva: Poliisi etsii kymmenistä petoksista epäiltyä – Uhrina mm. 90 vuotias vanhus

0

Itä-Suomen poliisi etsii useista kymmenistä petoksista syytettyä Jukka-Pekka Liusta ja pyytää kansalaisten havaintoja etsintäkuulutetun miehen tavoittamiseksi. Poliisin mukaan Liuksen rikokset ovat tapahtuneet pääasiassa internetissä ja uhriksi on Nykysuomen tietojen mukaan valikoitunut muunmuassa 90 vuotias mies sekä nainen jonka kanssa Liuksella on ollut suhde.

Liuksen uhriksi joutuneen läheinen kirjoittaa tästä seuraavaa:

-”Tämä ihmispaska huijasi myös 90-vuotiasta setääni erittäin törkeästi, samoten siskoani (siskoni seurusteli hänen kanssaan hetken ajan. Jos jollain havaintoa niin ilmottakaa ihmeessä poliisille, jotta saadaan vastuuseen. Setäni huijaaminen ja hyväksikäyttö oli häikäilemätöntä.”

Lius on asunut poliisin tietojen mukaan ainakin Kuopion Maaningalla sekä Kiteellä.

Mikäli sinulla on tuoreita havaintoja ko. miehestä tai tiedät hänen olinpaikkansa, niin ilmoita tietosi Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415232 tai kerro tietosi sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.