Migri: Auramon vastaanottokeskus muuttaa sisäilmaongelmien vuoksi

2

Suomen Punaisen Ristin (SPR) ylläpitämä Vantaan Auramon vastaanottokeskus muuttaa nykyisessä kiinteistössä havaittujen sisäilmaongelmien vuoksi. Toiminta siirtyy Helsingin Metsälässä sijaitsevaan kiinteistöön.

Auramon keskuksessa on tällä hetkellä 200 asiakaspaikkaa, joista käytössä on noin 170. Lisäksi keskuksessa on kirjoilla noin 200 yksityismajoituksessa asuvaa turvapaikanhakijaa.

 Keskuksen asukkaista suurin osa siirtyy Metsälään, jossa on reilut 100 asiakaspaikkaa. Lisäksi vastaanottokeskus tarjoaa palveluita 250 yksityismajoituksessa asuvalle turvapaikanhakijalle. Loput asukkaat majoitetaan muihin vastaanottokeskuksiin.

 Muutto Auramosta toteutetaan niin pian kuin mahdollista.

2 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.