Poliisi etsii kuorma-auton kuljettajaa joka peruutti kiinteistön seinään Karhusuolla

0

Espoon poliisi julkaisi asiasta tiedotteen maanantaina, kun kyseistä kuorma-auton kuljettajaa  ei ollut tavoitettu.

Vihreä kuorma-auto peruutti kiinteistön seinään vaurioseurauksin Karhusuolla Pikimetsäntiellä perjantaina 27.10.2017 kello 12.05.
Lisäksi kuorma-auto osui sähkökaappiin ja kaatoi sen nurin.

Poliisi pyytää kyseisen kuorma-auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille 0295 438 240 tai asiasta jotain tietäviä olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 438 240 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.