Vastaanottokeskusten ulkopuolisia terveydenhuoltopalveluita hankitaan Suomen Terveystalolta, lääkärikeskus Aavalta ja Mehiläiseltä

0
Mainos

Maahanmuuttovirasto on tehnyt uudet palvelusopimukset terveydenhuoltopalveluiden tuottamisesta. Terveydenhuoltopalveluita tuotetaan turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusten, ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän ja säilöönottoyksiköiden asiakkaille.

Kilpailutuksen voitti Uudellamaalla lääkärikeskus Aava, Pohjanmaalla Mehiläinen ja muiden alueiden osalta Suomen Terveystalo.

Mainos

Hankinta jaettiin kuuteen alueeseen: Uusimaa; Varsinais-Suomi ja Satakunta; Itä-Suomi; Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Häme; Pohjanmaa sekä Pohjois-Suomi.

Mehiläinen on uusi palveluntuottaja. Lääkärikeskus Aavan sekä Suomen Terveystalon kanssa Maahanmuuttovirastolla on ollut palvelusopimus jo aiemmin. Maahanmuuttovirasto on kilpailuttanut terveydenhuoltopalvelut edellisen kerran vuonna 2012. Uudet sopimukset astuvat voimaan 1.11.2017.

Hankinnan kohteena ovat yleislääkäritasoiset lääkäripalvelut arkisin klo 8.00 – 16.00 välillä, tartuntatautien seulontatutkimukset ja laboratorio- ja kuvantamistutkimukset.

Valtakunnallisilla, keskitetyillä sopimuksilla tavoitellaan kustannustehokkuutta, palvelujen yhdenmukaisuutta ja tasaista laatua.

Lähde: Migri

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.