Veera Ruoho: Näen tulevaisuudessa Eu-yhteistyön hyödyntävän Suomen sisäistä turvallisuutta

6

Kansanedustaja Veera Ruoho (Kokoomus) kirjoittaa facebookissa seuraavasti:
Näen tulevaisuuden mahdollisesti tiivistyvän EU-yhteistyön hyödyntävän Suomen sisäistä turvallisuutta: yhteinen tiedusteluyksikkö, kyberturvallisuusvirasto, yhteisellä syyttäjävirastolla oikeus rajat ylittävään syyttämiseen terrorismirikoksissa ja yhteinen maahanmuutto- ja turvapaikkajärjestelmä mukaan lukien muun muassa tehokkaammat palautukset maastapoistettaville.

Kv / rajat ylittävää rikollisuutta tutkineet näkevät helposti yllämainituttujen asioiden hyödyn. Yhteinen maahanmuutto -ja turvapaikkajärjestelmä puolestaan estää mm maahantulijoiden ”maashoppailun” sen perustella missä parhaimmat edut saatavilla. Niinkään yhteistyö tehostaa maastapoistamista, oli kyse sitten lainvoimaisen kielteisen maastapoistamispäätöksen saaneista turvapaikanhakijoista tai muilla perustein käännytettävistä ja maasta karkotettavista.

6 KOMMENTIT

  1. Quislingit ajavat isäntiensä asiaa, eivätkö nämä häpeä mitään…
    Tuo tarkoittaisi vastaavien kansallisten organisaatioiden lakkauttamista, yritysmaailmassa puhuttaisiin vihamielisestä yritysvaltauksesta.

  2. Poliisikurssille oppimaan ja päivittämään ”taitoja” hop,hop, koska kautesi jää viimeiseksi. Työnhaku edessä mutta kuka piiri tätä enää ottaa vaivoikseen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.