Halla-aho sivaltaa Simon Eloa hauskalla kuvalla: ”Before and after arvopohja” – Katso!

5

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho julkaisi vastikään Facebook-sivullaan kuvan, jonka oheen hän oli kirjoittanut tekstin: ”Laitan vain tämän tähän, kun se on niin hauska. Before and after arvopohja.”

Päivitys sai lyhyessä ajassa runsaasti tykkäyksiä ja kommentteja. ”On se vaikeaa tai oikeasti huolestuttavaa, kun ei enää muista mitä mieltä on hetki sitten ollut”, kommentoi eräs.

Kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten katso Halla-ahon julkaisema kuva mainoksen alapuolelta.

Lähde: Facebook

5 KOMMENTIT

  1. Elo on ihan hieno pellehermanni joka puhuu pehmosia. Hovihan tarvitsee aina hauskuuttajan joka tekee temppuja ja tekee vaikka kuperkeikan kun käsketään.

  2. Nyt minäkin uskon tuon hillotolppa puheet Eikö ne tajua että matut ei suomeen sovi Tarvis viedä sit toiset rovaniemelle ja toiset etelään Vai kuis siiat ja sunnit muuten sopii Tulee vielä näitä isis kenraalia niin kyllä vihreätkin luulis jotain tajuavan kun niitä puolustaa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.