Nuori syyrialaismies aikoi tappaa useita ihmisiä pommilla – Saksan poliisi pidätti

6

Saksan poliisi on pidättänyt nuoren syyrialaismiehen epäiltynä terrori-iskun suunnittelusta, uutisoi MTV.

Syyttäjä kertoo, että 19-vuotias syyrialainen mies oli aikonut tehdä pommi-iskun tarkoituksenaan surmata mahdollisimman monta ihmistä.

Viranomaiset pidättivät miehen aikaisin tiistaiaamuna Saksan pohjoisosissa, Schwerin kaupungissa. Syyttäjän kertoman mukaan syyrialaismies oli tehnyt päätöksen pommi-iskusta viimeistään menneenä kesänä.

Artikkelikuvan mies ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: MTV

6 KOMMENTIT

  1. Syrjätynyt ja nälöalaton nuori joka vain purkaa turhautuneisuutensa pikku kepposiin ja saa näin huomiota. Lisää hoivaa ja huolenpitoa niin tästäkin nuoresta tulee kelpo kansalinen ja veronmaksaja.

    • Ilmiselvä hätähuuto valkoisten heterokristittyjen olemassolon aiheuttamasta ahdistuksesta.
      Kirkon piispat ovat sanoneet että räyhänuskonnon muslimit aivan samanlaisia kuin piispat, onko piispoillakin mielenterveysongelmia vai jotain tekemistä islamin kanssa?

  2. Kah kah, sota Lähi-idästä on siirtymässä Eurooppaan. Täytyy kyllä todeta että moni EU-valtio on tukenut takfiri-terroristeja Syyriassa ja Irakissa, joten tavallaan se kolahtaa omaan nilkkaankin jossain määrin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.