Poliisi pysäytti puukkomiehen ampumalla Tallinnassa (kuvalinkki)

1

Poliisi on pysäyttänyt Tallinnan keskustassa kahden veitsen kanssa juosseen miehen ampumalla Delfi-verkkosivuston uutisen mukaan.

Poliisi sai tiistaina 31. lokakuuta klo 11.10 ilmoituksen Tallinnan Harju-kadulla kahden veitsen kanssa juoksevasta miehestä, joka teki veitsillä outoja liikkeitä pelotellen ihmisiä.

Viranomaiset saapuivat paikalle ja kehottivat miestä laskemaan veitset maahan. Kun mies ei totellut käskyjä, viranomaiset ampuivat varoituslaukauksen ilmaan, mutta sekään ei pysäyttänyt miestä. Sen jäkeen mies lähestyi viranomaisia uhkaavasti veitset kädessään, eikä poliisilla ollut muuta mahdollisuutta kuin pysäyttää mies virka-aseella ampumalla.

Mies haavoittui ja hänet vietiin sairaalaan. Hänen voinnistaan ei ole vielä virallista tietoa. Epävirallisen tiedon mukaan hyökkääjä olisi kuollut sairaalassa. Poliisi on eristänyt alueen Pyhän Johanneksen kirkon ja R-kioskin välillä Tallinnan Vapauden aukion vieressä.

Kuvagallerian tapahtumapaikalta voit katsoa täältä.
Lähde: Tallinna24

1 KOMMENTTI

  1. Nappi otsaan ja siinhän se, ilman turhia oikeudenkäyntejä ja veronmaksajat kiittää. Ottakaa oppia Soomen poliisi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.