Honka-Hifk peli poliisin erityis-syynissä – Vaivannäkö kannatti

0

Espoon Honka ja Helsinkiläinen Hifk pelasivat tänään ensimmäisen Veikkausliigan karsintaottelunsa Espoon Tapiolassa. Poliisi oli valmistautunut otteluun lisämiehityksellä ja esimerkiksi katsomon ja kentän välille rakennettavilla väliaikaisilla aita-rakenteilla.

Poliisin mukaan ottelu sujui kuitenkin rauhallisesti ja levottomuuksilta vältyttiin, vaikka pahempaankin olisi ollut potentiaalia. Poliisi tiedotti keskiviikko-iltana ottelun jälkeen seuraavaa:

”Peli on päättynyt maalittomaan tasapeliin ja stadion on tyhjentynyt. Tapahtumat sujuivat rauhallisesti eikä häiriöitä pelin aikana esiintynyt.

Tapahtuman järjestäjät löysivät ennen peliä suoritetuissa tarkastuksissa kymmeniä soihtuja ja ilotulitteita piilotettuna tapahtuma-alueelle. Pelin aikana ei soihtuja nähty, joten ennalta ehkäisevä toiminta onnistui hyvin.”

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.