Honka-Hifk peli poliisin erityis-syynissä – Vaivannäkö kannatti

Espoon Honka ja Helsinkiläinen Hifk pelasivat tänään ensimmäisen Veikkausliigan karsintaottelunsa Espoon Tapiolassa. Poliisi oli valmistautunut otteluun lisämiehityksellä ja esimerkiksi katsomon ja kentän välille rakennettavilla väliaikaisilla aita-rakenteilla.

Poliisin mukaan ottelu sujui kuitenkin rauhallisesti ja levottomuuksilta vältyttiin, vaikka pahempaankin olisi ollut potentiaalia. Poliisi tiedotti keskiviikko-iltana ottelun jälkeen seuraavaa:

”Peli on päättynyt maalittomaan tasapeliin ja stadion on tyhjentynyt. Tapahtumat sujuivat rauhallisesti eikä häiriöitä pelin aikana esiintynyt.

Tapahtuman järjestäjät löysivät ennen peliä suoritetuissa tarkastuksissa kymmeniä soihtuja ja ilotulitteita piilotettuna tapahtuma-alueelle. Pelin aikana ei soihtuja nähty, joten ennalta ehkäisevä toiminta onnistui hyvin.”

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.