”Rasistisesta” hoitajasta tehty rikosilmoitus – Myös hoitaja teki ilmoituksen videon kuvaajasta

5

Syyskuun lopussa rasismikohun keskelle joutuneesta lähihoitajasta on tehty rikosilmoitus, uutisoi Iltalehti.

Helsingin Myllypuron terveysaseman yhteydessä toimivan HUSLABin laboratoriossa lähihoitajana työskennellyt nainen puhui nettiin ladatulla videolla maahanmuuttajataustaisista asiakkaistaan ja heidän eksoottisista sairauksistaan kertoen esimerkiksi piikittävänsä heitä tavallista paksummilla neuloilla.

– Asiasta on laadittu rikosilmoitus Helsingin poliisilaitokselle kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Rikoksesta epäiltyjen henkilöllisyys on poliisin tiedossa, tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Jouni Niskanen Helsingin poliisilaitokselta kertoo.

Niskasen mukaan kiihottamisrikoksesta epäiltyinä ovat sekä videolla puhunut hoitaja että lausuman kuvannut ja nettiin ladannut henkilö.

Videolla puhunut lähihoitaja on puolestaan tehnyt videon kuvaajasta rikosilmoituksen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.

Rasistisina pidettyjä kommentteja puhuneen hoitajan mukaan häntä on kuvattu salaa, ja video on ladattu nettiin ilman hänen lupaansa. Hänen mukaansa hänellä ei ollut tarkoitus saattaa lausumaa yleisön saataville.

Rikostarkastaja Niskanen kertoo tapauksen tutkinnan olevan vielä kesken. Asian selvittäminen on kesken myös Valvirassa.

Katso kohua herättäneet videot tästä linkistä.

Lähde: IL

Katso myös:

Katso valtamedian sensuroimat videot ”rasistisesta hoitajasta” – Suoraa puhetta maahanmuuttajista

5 KOMMENTIT

 1. Minusta tämä vamainen/vanhus teki todella törkeän teon laittaessaan video nettiin. Veikkaan että loppuelämän aikana hänelle ei puhu juuri kukaan yhtään mitään videoinnin/äänityksen pelossa. Ja juuri tällaiset idiootit saavat suomalaiset sulkeutumaan kuoreensa koska pelotteena on mielipiteen kriminalisointi. Tehokkaasti sitä on käytetty diktatuurisissa valtioissa ja sen vasalleja ovat nämä luopiot, kuten tämä nettiin laittaja.

  No, niin tai näin, hoitaja joka vahvistaa kansan käsitykset matujen huonosta laadusta saa minulta täydet 10 pistettä. Hän hoitotyötä tekevänä tietää miten suomalaisia rahastetaan ja paljonko se maksaa kun terveyskeskuksilta ja sairaloilta piti romuttaa verinäytteiden testilaitteet, jotta saatiin erilaiset veripalvelut kananttaviksi.

  Ja mitä tulee ”rasistiseen” hoitajaan niin media ei vieläkään ole katsonut sanakirjasta mitä rasismi tarkoittaa. Hoitaja ei ole rasistinen. Hän kertoo miten asiat ovat. Ehkä neula olisi voinut olla ohuempikin, mutta jos veri on vahvaa…

 2. Tämä hoitaja on Suomen sankari. Sanoi asiat juuri niin kuin ne on. Totuus on ylin tuomari. Sen rikosilmoituksen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi tunkea perseeseen.

  Osoitetaan tukea nyt tälle hoitajalle eikä jätetä häntä yksin!

 3. Paukkurauta-PIIP solvausnimen saanut lähihoitaja teki naisena miehen työn puhumalla totta aikana, jolloin se on valtiopetos, mutta valtiopetoksen tekemisestä palkitaan korkeilla kunniamerkeillä ja asemalla.
  Hoitajan tykitystä ei heikennä yhtään se, että kaikki mitä hän kertoi kokemuksistaan työssä ns. ”maahanmuuttajien” kanssa on ollut valistuneimman kansanosan eli ”rasistien” tiedossa jopa susirajalla saakka. Hoitajan ”vuodatus” lopullisesti vittuuntuneena somppujen törkeyksistä ja suomalaisen terveyshoitojärjestelmän ja ylipäätänsä koko yhteiskunnan rakentamien palveluiden ja suojarakenteiden kusettamisesta sanoi suunsa puhtaaksi. Tämä ”mumma”, joka latasi katalasti väsyneen ja suomalaisena ihmisenä lähes burnout -tilaan TYÖN TEKEMISESTÄ, joka perkeleen arkipäivä palvelemassa Suomen ylimistöluokkaa eli mustanahkaisia työnvieroksujia, joissa on kaikki ne ”aatelisten” taudit ja herpekset loismatoineen ”kassi” -kaupalla. Päinvastoin sukupuolitautien ja vakavien infektioden torjumiseksi pitäisi tuo laittaa ”tietoiskuksi” TV:ioon, kuten vanhemmat lukijat muistavat joskus 1960-70-luvuilla olleen sen ”ahdistavan sormipyssyn”.
  Tuo wanha ämmä, joka latasi nettiin tuon videon pätkän kuvitteli tekevänsä pelkkää hallaa, mutta julkistaessaan tuon pläjäyksen hän myös toi näkyvyyttä ja julkisuutta tavalla, jota ei voida enää pyyhkiä pois ihmisten mielestä tai tehdä sitä tapahtumattomaksi. ”Vahinko” on jo tapahtunut ja uskoakseni riittävän moni kansalainen ehti tuon näkemään ja vallankin kuulemaan ohraisia sanoja ”kunniakansalaisistamme” ja heidän korkeasta sivistystasostaan. Puhumattakaan heidän moraalistaan yhteiskuntaa ja kantasuomalaisia kohtaan, jotka tässä orjakaleerissa Suomi kustantavat näiden loismatojen elämän kohdusta hautaan asti diblomaattisella koskemattomuudella vihervasemmiston ja kommunistien nuolukivinä.
  Kehoittaisin jokaista tulisieluista suvakkia itse hakeutumaan ”työharjoittelijaksi” terveydenhuollon ja muiden ”palveluammattien” pariin, jossa kohtaa aivan aikuisen oikeesti haittamaahanmuuttajia ”kaikilla mausteilla” arkipäivän reaalitodellisuuden ”monikulttuurisuutta” ja sitä kuinka suomalainen kanta-asukas ”asemoituu” suhteessa ”hädänalaisiin” ”haavoittuvassa asemassa” oleviin ylimielisiin ”kestävyysvajeen selättijiin”, jotka tulevat pyyhkimään perseemme kun emme enää siihen itse pysty. Mutta jotenkin minusta tuntuu siltä, että tuo seikka tulee olemaan HARAM!!!
  Se mikä kyllä tulee toteutumaan on se, että niitä kuuluisia ruumispusseja, joita kaukokatseinen yhteiskuntamme tilasi meille vääräuskoisille. Ne tulevat olemaan ”muodissa” ja kaikkien ”yllä”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.