Siirtolapuutarhamökkiin murtautunut keitti itselleen kahvit – Lue poliisin neuvot mökkivarkaiden varalle

1

Helsingin poliisille on tehty kolme rikosilmoitusta siirtolapuutarhamökkeihin tehdyistä murroista. Murrot ovat tapahtuneet reilu viikko sitten Vallilassa.

Mökkien ikkunoita oli rikottu ja tavaroita tongittu. Mökeistä on viety muun muassa alkoholia ja keittiötarvikkeita. Yhdessä mökeistä oli ilmeisesti myös keitetty kahvit.

‒ Vastaavia tapauksia on ollut aiempinakin syksyinä, kun säät viilenevät ja ihmiset käyvät siirtolapuutarhamökeillään harvemmin. Mökkiin on hyvä hankkia murtosuojaus, eikä mökille kannata jättää arvotavaroita. Murtovälineeksi soveltuvat työkalut, esimerkiksi lapiot ja haravat kannattaa säilyttää sisätiloissa, rikoskomisario Mika Helminen Helsingin poliisilaitokselta opastaa.

Poliisi tutkii tekoja varkauksina.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Huumeporukkaa, matuja, itä-romaneja, itä-euroopan Schengen rosvoja jotka käyvät kuin töissä Suomessa, arvotavaraa viedään pilvin pimein. Vakuutukset nousevat ja joka iikka maksaa näiden rosvojen elannon. EU saisi tehdä jotain että vakuutukset laskevat Schengen paskan takia jos tämä helvetin liikkuvuus on niin pyhä. Tai alkaa rosvoja ottamaan kipiää tavatessa rosvohommissa….

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.