Mikkelin henkirikoksesta poliisi on ottanut kiinni 20-vuotiaan ulkomaalaisen miehen

Mikkelissä Raviradantiellä sijaitsevassa pienkerrostalossa surmattiin teräasetta käyttämällä mies keskiviikkona 1.11.2017 noin kello 18 aikaan.

Poliisi otti tekopaikalta kiinni rikoksesta epäillyn 20-vuotiaan ulkomaalaisen miehen pian tapahtuman jälkeen. Mies on opiskelijana Mikkelissä. Mies ei tehnyt kiinnioton yhteydessä vastarintaa. Epäiltyä kuulustellaan torstaina 2.11.2017 ja häntä esitetään vangittavaksi perjantaina 3.11.2017.

Asunnossa on tapahtumahetkellä ollut tekijän ja uhrin lisäksi yksi henkilö. Hänet on kuulusteltu torstaina aamupäivällä. Tapahtumien kulku on selvinnyt pääpiirteittäin mutta teon motiivi on vielä epäselvä. Tapahtuma on alkanut ulkomaalaisten opiskelijoiden käytössä olleesta asunnosta ja se on jatkunut ns. luhtitalon ulkokäytävään, mistä teon uhri löytyi kuolleena. Uhri on Suomessa opiskelijana ollut ulkomaalainen.

Rikosta tutkitaan tässä vaiheessa murhana ja rikosnimike on valikoitunut rikoksen tekotavan perusteella. Rikoksen teossa käytetty teräase on poliisin hallussa. Tapahtumaan ei liity muita rikoksesta epäiltyjä.

One thought on “Mikkelin henkirikoksesta poliisi on ottanut kiinni 20-vuotiaan ulkomaalaisen miehen

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.