Porin Pihlavasta löytynyt kaksi väkivaltaisesti kuollutta vainajaa – Poliisi pyytää tietoja

0

Poliisi on saanut 1.11. noin klo 20.00 ilmoituksen, että Porissa Pihlavan kaupunginosassa Suopuistonpolulla sijaitsevasta kerrostalosta on löytynyt kaksi vainajaa. Vainajat on tunnistettu talossa asuvaksi aviopariksi. Poliisi on selvittänyt tapahtumien kulkua illan ja yön aikana. Selvityksen yhteydessä on kuulusteltu useita henkilöitä.

Tutkinnan perusteella molemmat henkilöt ovat kuolleet ulkoisen väkivallan seurauksena. Tapahtumaan ei tähän astisen selvityksen perusteella näytä liittyvän avioparin lisäksi ulkopuolisia henkilöitä. Tapahtumaan liittyvä tutkinta jatkuu edelleen. Asiassa on kirjattu ilmoitus taposta ja kuolemansyyn tutkinnasta.

Poliisi pyytää henkilöitä, joilla on asiaan liittyvää tietoa ilmoittamaan poliisille tietonsa. Mahdolliset tiedot voi ilmoittaa puhelinnumeroon 050 4564963.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.