Reino Nordin kärysi huumeista jälleen – Vain 4 päivää edellisen tuomion jälkeen

1

Laulaja, näyttelijä Reino Nordin kärysi huumeista vain neljä päivää sen jälkeen, kun oli saanut edellisen huumetuomionsa.

Nordinin uusin käry kävi Porvoonväylällä myöhään lauantai-iltapäivänä 10. kesäkuuta, jolloin poliisit tarkistivat Nordinin. Poliis löysi laulajan hallusta noin kahdeksan grammaa marihuanaa sekä minigrip-pussin ja purkin, joissa oli jäämiä kokaiinista.

Tälläkin  kertaa Nordin selvisi sakoilla. Poliisi antoi Nordinille 15 päiväsakon suuruisen rangaistuksen (315 euroa) huumausaineen käyttörikoksesta. Tämän lisäksi Nordin joutuu maksamaan 40 euron rikosuhrimaksun.

Poliisin kysyessä Nordinin huumeidenkäytöstä ja esittäessä vierotushoitoa Nordin vastasi, ettei hän kokenut tarvetta hoidolle. Myöhemmin syyttäjän vahvistamaan rangaistusmääräykseen kirjattiin lisähuomiona, että kyseessä oli ”toinen kerta vuoden sisällä”, uutisoi Iltalehti.

Edellinen tuomioon johtanut käry Nordinilla kävi 8. tammikuuta Helsingin Ullanlinnassa, kun poliisit pysäyttivät Nordinin auton. Miehen hallusta löydettiin silloin 15 grammaa marihuanaa. Lisäksi tutkimuksissa selvisi, että Nordin oli käyttänyt kokaiinia. Tämän seurauksena oli 30 päiväsakon (1 470 euroa) rangaistus huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: IL

Katso myös:

Musta Barbaari kärähti huumeista

 

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.