Nyrkki heilui Sisä-Suomalaisessa aamuyössä

0

Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueen tapahtumia perjantai-illan ja lauantaiaamun väliseltä ajalta:

Sastamala klo 16.05. Poliisi pysäytti henkilöautolla liikkeellä olleen vanhemman herrasmiehen ajon Itsenäisyydentiellä Sastamalassa. Kuljettajalla oli ajokielto voimassa. Miehellä on tämä teko mukaanlukien ajo-oikeudetta ajoja vuoden sisällä 11 kpl.

Tampere klo 18.00. Poliisipartio alkoi pysäyttää vt 12:llä ylinopeutta ajanutta henkilöautoilijaa, joka ohitteli muita sekä oikealta että vasemmalta puolelta. Henkilöautoilija ei pysähtynyt ja ajoi mm. punaisia päin Vaitinaron risteyksessä. Ajo jatkui kohti Pispalaa Pispalan Valtatietä pitkin edelleenkin reilulla ylinopeudella. Henkilöautoilija ohitteli edelleen myös muita autoja vilkkaan liikenteen seassa. Ajo jatkui Tahmelan Viertotielle ja Kannaksenkadulle sekä edelleen Tahmelan Viertotietä pitkin kohti Pispalan Valtatietä. Pakenevan auton kuljettaja hylkäsi ajoneuvonsa Tahmelan Viertotien ja Pättäränkadun risteykseen ja jatkoi pakenemistaan juosten. Poliisi lähti juosten perään ja tavoitti miehen Lapiosaarentiellä. Pakenevan auton kuljettajaksi osoittautui 19-vuotias ajo-oikeudeton mies. Ajelua tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen ja alustavan huumetestin tulos oli negatiivinen.

Jyväskylä klo 00.50. Nuorta aikuista miestä pahoinpideltiin Asemakadulla. Asianomistaja oli heitetty katuun ja sen jälkeen häntä oli lyöty kasvoihin. Poliisipartio puhutti tapahtumiiin liittyen paikalla kolmea miestä. Lisätietoja ja yleisöhavaintoja teosta kuitenkin kaivataan ja niitä voi ilmoittaa numeroon 0295 414811.

Jyväskylä klo 03.05. Osoitteessa Nääpikäntie 4 sijaitsevaan markettiin yritettiin murtautua ulko-oven kautta. Sisätiloihin ei oltu kuitenkaan päästy. Paikalta on silminnäkijähavainto kahdesta paikalta poistuneesta miehestä. Vihjeitä ja havaintoja varkauden yrityksenä tutkittavaan asiaan voi ilmoittaa numeroon 0295414811.

Jyväskylä klo 03.06. Puistokadulla sijaitsevaan ravintolaan hälytettiin poliisipartio selvittämään pahoinpitelyä. N. 30-vuotiaan naisen epäillään lyöneen ja potkineen n. 40-vuotiasta naista. Asianomistajan vammat eivät alustavien tietojen mukaan olleet vakavia.

Tampere klo 03.09. Poliisipartio hälytettiin Satakunnankadulla sijaitsevaan ravintolaan, jossa oli tapahtunut pahoinpitely. Osallisina oli kaksi 1990-luvulla syntynyttä miestä. Toisella miehellä tuli verta kasvoista. Kummankaan vammat eivät vaatineet välitöntä hoitoa.

Nokia klo 03.10. Välikadulla sijaitsevassa ravintolassa tarvittiin poliisia selvittämään kahden 1990-luvulla syntyneen naisen välistä riitaa, jota tutkitaan pahoinpitelynä. Tilanne oli alkanut riidan haastamisella ja uhkailulla. Rikoksesta epäilty oli raapinut asianomistajaa ja mm. tumpannut tupakan hänen käteensä.

Tampere klo 03.25. Kaksi 25-vuotiasta miestä pahoinpitelivät 24-vuotiaan miehen Hämeenkadun ja Kuninkaankadun risteyksessä grillikojun edustalla. Asianomistajaa oli lyöty pään alueelle ja hänen nenästään valui verta. Rikoksesta epäillyt miehet otettiin kiinni ja tuotiin poliisiasemalle. Osapuolet eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Tampere klo 03.30. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan Hämeenkadun ja Kuninkaankadun risteyksessä oli usean henkilön välinen tappelu. Poliisipartion saapuessa paikalle oli tilanne jo rauhoittunut. Jalkakäytävältä tavattiin kaksi 1990-luvulla syntynyttä naista, joista toisella oli naarmu otsassa. Asianomistaja kertoi, että hänen päätään oli lyöty katuun. Tämänkin episodin syitä ja seurauksia tutkitaan pahoinpitelynä.

Ylöjärvi klo 03.35. Keski-ikäinen mies sai vekin päähänsä Mikkolantiellä sijaitsevan ravintolan edustalla. Alustavien selvitysten mukaan tilanteessa oli ollut nahinointia, jonka yhteydessä asianomistajaa oli työnnetty ja hän oli kaatuessaan lyönyt päänsä. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä. Kaikkien osallisten henkilöllisyydet on poliisin tiedossa. Asianomistajan vammat eivät olleet vakavia.

Tampere klo 05.05. Poliisipartio sai tehtäväksi mennä Keskustorilla sijaitsevan pikaruokaravintolan edustalle, jossa oli tapahtunut pahoinpitely. Paikalta tavattiin maassa makaava mies verta vuotavana ja tajuttoman oloisena. Mies virkosi ja kertoi, ettei hänellä ole muistikuvia tapahtumista. Hänellä oli päälaellaan iskujälki, josta valui verta. Ambulanssi kuljetti miehen jatkohoitoon. Paikalta on silminnäkijähavainto miehestä, joka oli poistunut Hämeenkatua idän suuntaan. Havaintoja ja vihjeitä teosta sekä tekijästä voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Tampere klo 07.20. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan Kortelahdenkadulla sijaitsevan kiinteistön ulko-oven lasi oli rikottu. Rapusta otettiin kiinni 1990-luvulla syntynyt mies, jolla ei ollut avaimia kyseiseen kiinteistöön. Miehellä oli voimassaoleva etsintäkuulutus. Rikosilmoitus kirjattiin vahingonteosta.

Lähde: Poliisi

 

 

 

 

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.