Turkin rannikkovartiosto pysäytti pakolaisia salakuljettavan veneen

Turkin rannikkovartiosto on kertonut pysäyttäneensä 310 pakolaista salakuljettavan veneen. Vene oli matkalla Kreikkaan.

Veneessä olleiden kahden Valko-Venäläisen miehen epäillään olleen salakuljettamassa 110 syyrialaista, 179 pakistanilaista, Afgaaneja, Intialaisia, Sri Lankalaisia, Somaleita ja Iranilaisia.

Kalastusvene pysäytettiin Dardanellen lähellä länsi Turkissa perjantaina.

Yhteensä Kreikaan yritti vuonna 2015 857,000 pakolaista. Pelkästään Turkkiin Syyrian sisällissodan aikana on päätynyt 3,2 miljoonaa Syyrialaista.

Lähde: washingtonpost

(artikkelikuva ei liity tapaukseen)

 

5 thoughts on “Turkin rannikkovartiosto pysäytti pakolaisia salakuljettavan veneen

 • 4.11.2017 at 21:50
  Permalink

  Valittu kansa tekee kaikkensa tuhotakseen valkoiset, muista ei tule olemaan estettä heille! Ja samaa mafiaa _ _ _ putin tottelee kun vuotavat jenkkien asioita ryssille!

  Reply
 • 5.11.2017 at 00:20
  Permalink

  Turkin rannikkovartiosto pysäytti, mitä sitten ? takaisin Turkkiin ? vai niin kuin ennenkin Kreikkaan ? tämä olisi ollut artikkelin tärkein tieto. jos veivät Kreikkaan, se tietää euroopassa 310 miljoonan euron lisäkuluja. vuosien ylläpito ja oikeudenkäynnit noin 1 miljoona per henkilö.

  Reply
 • 5.11.2017 at 03:45
  Permalink

  Mutta tuskinpa ne ”pakolaiset” Turkissa naivat paikallisia naisia, vaikka ovat oikeastaan samaa rotua. Suomessa näitä siirtolaisia mainostetaan ihan urakalla mediassa. Kun siirtolaisia alkoi tulemaan kymmenintuhansin, niin ratikkojen ja bussien kyljissä oli koko kyljen pituinen kalsareissa makaava ”etelän-hetelmä”.

  Reply
 • 5.11.2017 at 07:10
  Permalink

  Turkin sulttaani kerää reserviä jolla kiristää EU:ta ja EU maksaa. Sitten kun merkel suututtaa lopullisesti tämän sekopään, on Saksa ja Ranska kusessa valtavan matuvyöryn takia.Myös pohjoismaat saavat osansa tästä monikulttuurisesta islamista kun itä-euroopan maat sulkevat rajansa.

  Reply
 • 5.11.2017 at 07:40
  Permalink

  Miten turkkilaiset voivat määrätä näiden siirtolaisten lähettämisestä pohjoiseen. Turkin rajat kiinni ja sillä selvä koko asia. Enkä syö kebabbia, mielestäni se on roskaruokaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.