Näkökulma – Antifa, modernin maailman ISIS

Antifa, jota monikaan maa ei pidä vaarallisena, eikä tuomittavana järjestönä. Kuitenkin antifa toimii kuten maailmassa eniten pelkoa aiheuttava ISIS, tosin modernila tavalla.

Lukuisissa maissa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa antifa on nostanut kannatustaan rajusti. Yhdysvalloissa antifan joukot pahoinpitelivät silmittömästi Charlottesvillessä oikeistolaisia ja kaatoivat muistomerkkejä. Tähän ei juuri kukaan reagoinut millään tavalla, paitsi presidentti Trump, joka sanoi, ettei väkivaltaisuudet olleet läheskään kokonaan oikeiston aiheuttamaa. Tästä media repi omat otsikkonsa ja antifa pääsi taas kun koira veräjästä. Kaupunki jopa poistatti historiallisia monumenttejä hiljentääkseen äärivasemmiston laidan.

Niin muualla euroopassa, kuten Suomessakin antifa on nostettu eräänlaiselle kultaiselle jalustalle, mikä on tavoittelemattomissa ja omaa lähes diplomaattisen koskemattomuuden. Viimeisin esimerkki on SVL:n marssi sananvapauden puolesta. Antifan joukot olivat kerääntyneet pitkin marssireittiä ja heittelivät esimerkiksi pommeja poliiseja ja marssijoita päin. Mitä olivat seuraukset? Ei sellaisia ollut. Poliisi ja media painoivat villaisella koko tapahtuman, lähinnä tyyliin ”lapset ovat lapsia”.

Nyt Austaraliassa on entinen antifan nokkamies riisunut naamionsa ja kertoo mistä on kyse.

Haastattelu on noin tunnin mittainen, mutta siitä voi tiivistää pääpointit yhteen, näistä pointeista jokaisen pitäisi tajuta kuinka vaarallisen järjestön kanssa nykypolitiikka veljeilee.

Shaynen tarina tiivistettynä:

Shayne Hunter radikalisoitui Sydneyssä. Hän oli alunperin huolissaan lännen tunkeutumisesta Syyriaan. Vasemmistolaisfundamentalistit hallitsivat mielenosoituksia

”Hengailimme Sydneyssä anarkistikirjastossa. Joukko ihmisiä vuokrasi tilan jossa pitivät kirjakauppaa. Toiminta muistutti extremististä verkottumista.”

Hän alkoi uskomaan, että sota oli heijastuma yhteiskunnan isommista rakenteista, kuten valkoisten ylivallasta ja miesvaltaisuudesta.

Antifa uskoo, että sen historialliset juuret ovat taistelussa natsien sortoa vastaan. Se päivittää muutaman viikon välein oikeistolaisia nimiä sisältävän iskujen kohteiden listan uskoen, että jos näiden ihmisten annetaan puhua, yhteiskunta kärsii. Siispä heidät täytyy estää.

Yhdysvalloissa Antifa kouluttaa ampumaan ja lyömään, samaa tapahtuu Sydneyssä. Tällainen toiminta on puolisotilaallisen järjestön toimintaa.

Antifalta ei ole turvassa kukaan erimieltä oleva, tämän sai tuntea Perussuomalaisten Jussi Halla-Aho Turussa.

Fundamentaalivasemmistolainen Antifa esittää itsensä laupeuden ja myötätunnon järjestönä. Kyseessä on Troijan hevonen. Kaikki keskustelut koskevat oikeutusta ja oikeutta, ei koskaan vastuuta. Kun nämä ihmiset puhuvat vapaudesta, he oikeasti tarkoittavat vapautta vastuusta.

Antifa uskoo, että australialaisessa yhteiskunnassa ei ole mitään hyvää, ja tämä heijastuu Antifan jäsenten ajatusmaailmaan ja kaikkeen sen ideologiaan.

Shayne Hunter Kertoo myös videossa kuinka antifan sanomaa levittävät oppineet ihmiset yliopistoissa luennoilla.

Sama ilmiö on havaittavissa jokaisessa maassa missä antifa toimii. Sen juuret ovat syvällä politiikassa ja eri opetusasteissa. Antifa ja sen ideologia kasvaa jatkuvasti, se kerää syrjäytyneitä ihmisiä puolelleen. Joukon kasvaessa oppineet ihmiset luottavat sen tukeen ja opettavat sen ideologiaa kouluissa, hallituksessa ja mediassa.

Kuvio on täysin sama, kun terroristijärjestö isiksellä. Luodaan kasvua värväämällä heikkoja riveihin, saarnataan propakandaa, verkostoidutaan ympäri maailman ja isketään kun sen aika on.

Hyvä esimerkki iskusta, joka oli antifan voimannäyte on Eu:n G20 huippukokous. Saksaan kerääntyi jopa 100 000 vasemmanlaidan aktivistiä osoittamaan mieltä hajottamalla paikkoja ja polttamalla autoja. Tapausta ylisti Suomessa useat poliitikot sosiaalisen median sivuillaan.

Toinen esimerkki hyväksymisestä on virkavalta ja tarkemmin sen ”vihapuhe” ryhmä. Juuri eilen nousi otsikoihin tapaus Fatim Diarra, Fatim kertoo kuinka maaseudulla asuvat ovat pelkkiä insestin harrastajia ja vaimonhakkaajia. Kuinka selvä vihapuhetapaus otettiin vastaan poliisissa?

Mauton vitsi ja siinä kaikki, siinä oli kaikki mitä poliisilla on sanoa tästä!

Ainoa mikä erottaa isiksen ja antifan toistaiseksi on julmuudet.

Antifa ei toistaiseksi massamurhaa ihmisjoukkoja. Kuitenkin siirtyminen ”sallitusta väkivallasta” massamurhiin ei olisi mitenkään suuri hyppy. Heikko ihminen toimii aivopesun jälkeen kuten järjestö haluaa, missä vaiheessa siis saamme lukea kuinka vasemmistoradikaali räjäytti itsensä keskellä jotain tapahtumaa mitä vasenlaita ei suvaitse?

Edit 6.11: Texasin kirkkoiskussa 5.11.2017, jossa kuoli 27 ihmistä oli takana antifan jäsen.

Suosittelen jokaista Suomalaista miettimään, kuinka paljon tälle terroristijärjestölle kannattaa antaa valtaa.

-Samppa Granlund

Shayne Hunterin haastatteluvideo kokonaisuudessaan:

https://www.youtube.com/watch?v=1k1nIoFVl00

14 thoughts on “Näkökulma – Antifa, modernin maailman ISIS

 • 5.11.2017 at 12:02
  Permalink

  Ei vaan jaksa ymmärtää

  Voisiko yksi antifantti kertoa kiihkottomasti ja järjellisesti toimintaansa. Siis jättää sen tunteellisen feminiinisen oikean aivopuoliskon hetkeksi narikkaan.. Siis yksikin looginen perusteltu mielipide haittamaahanmuuton eduista maallemme olisi tervettullut avaamaan teidän ajatusmaailmaanne.

  Reply
  • 18.11.2017 at 13:30
   Permalink

   Olen varmaankin aatteideni puolesta ”antifantti” sinun silmissäsi, joten kerron oikein mielelläni toiminnastani! Olen parin ystäväni kanssa osallistunut useisiin rasisminvastaisiin mielenosoituksiin, pukeutuen mustaan ja peittäen kasvoni. Olen ottanut tämän pukeutumistavan käyttöön havaittuani niin pukeutuvia mielenosoituksissa, ja nähdessäni, miten äärioikeistolaisesti ajattelevilla on pahana tapana jäljittää vastamielenosoittajien henkilöllisyyksiä. Kavereideni lisäksi en tunne muita mielenosoituksiin osallistuvia, ja missään en ole törmännyt Antifa-nimiseen järjestöön. Se siis lienee yleisnimitys, jota asiaan perehtymättömät käyttää antirasistisista toimijoista. Toki joissain muissa maissa Antifa voi olla järjestäytyneempi, mutta on sinisilmäistä rinnastaa esim. Yhdysvaltojen tapahtumia Suomeen (isoina eroina aselait ja erilaisten äärijärjestöjen pitkät perinteet).

   Mielenosoituksissa olen heilutellut keskisormea, huutanut rasismin-, fasismin- ja natsisminvastaisia ryhmähuutoja ja kuunnellut puheita ja musiikkiesityksiä. Poliisin kanssa en ole joutunut kahnauksiin enkä ole heitellyt pommeja (Tampereella oli koko vastamielenosoittajien joukosta uskoakseni pari-kolme henkilöä jotka tähän syyllistyivät). Vastamielenosoitusten tärkein pointti omalta osaltani on olla osoittamassa, että jos rasistit järjestäytyvät julkiseen tilaan, heitä vastassa on myös vastamielenosoittajia. Tämä on nähdäkseni välttämätöntä, jotta rasistinen avoin toiminta ei normalisoidu.

   Muuhun antirasistiseen toimintaani kuuluu jatkuva omien tietojen ylläpitäminen rasististen tahojen toiminnasta Suomessa ja muualla maailmassa, niin internetissä kuin reaalimaailmassakin. Käytän jonkun verran vapaa-aikaani siihen, että kirjoitan vastineita rasistien kirjoituksiin oikaisten virheitä ja suoria valheita. En osallistu mielenosoitusten lisäksi mihinkään ohjattuun antirasistiseen toimintaan.

   Rasistit, fasistit ja natsit (tai millä nimellä haluatkaan kutsua PVL:n kaltaista järjestöä) näyttäytyvät minulle ihmisoikeuksien polkijoina jotka eivät kunnioita tasa-arvoa ja ihmisten perusvapauksia. Heidän ihmisvastaisia asenteita en pidä kunnioitettavina mielipiteinä, koska sellaisten asenteiden leviäminen johtaa ihmisvastaiseen toimintaan. Antirasismissani en ota kantaa muihin asioihin, muiden vääryyksien vastustaminen tapahtuu muilla areenoilla.

   Reply
   • 18.11.2017 at 14:20
    Permalink

    Ja onko sinulla yhtäkään esimerkkiä ”äärioikeistolaisten” selvittämästä antifantin henkilöllisyydestä?

    Totuus naamioitumisestanne on se että olette pelkkiä raukkoja paskahousuja.

    ”Mielenosoituksissa olen heilutellut keskisormea, huutanut rasismin-, fasismin- ja natsisminvastaisia ryhmähuutoja ja kuunnellut puheita ja musiikkiesityksiä.”

    V*ttu onpa vaikuttavaa. Menisit töihin.

    Reply
    • 18.11.2017 at 14:31
     Permalink

     PVL:n (tuolloin järjestö vielä kunnioitti Suomen valtiota ja käytti nimeä SVL) jyväskyläläiseltä jäseneltä löytyi laiton henkilörekisteri suomalaisista ”maanpettureista” pari vuotta sitten. Keväällä saatiin viitteitä siitä, että Helsingin skinit ylläpitävät vastaavaa listaa. Muitakin viitteitä tällaisesta on, esimerkiksi äärioikeistolaisiksi mieltämäni Suomi Ensin -liikkeen jäsenten jatkuva tarve kuvata vastamielenosoittajien ja muiden heidän kanssaan eri mieltä olevien kasvoja. Ei vara venettä kaada, kun en lakia riko tuo naamioituminen minulle sallitaan, miksi se on sinulle ongelma?

     Pyydettiin kiihkotonta kommenttia minkälaisen mielestäni annoin, toivoisin muiltakin samanlaista käytöstä kommentoinnissa.

     Reply
     • 18.11.2017 at 20:05
      Permalink

      Eli pelkkiä ”viitteitä”, ei mitään oikeaa evidenssiä. Miksi kuvittelet henkilöllisyytesi olevan ongelma jos olet mielestäsi oikealla asialla? Häpeätkö asiaasi?

     • 18.11.2017 at 22:05
      Permalink

      Ei vara venettä kaada, kun en lakia riko tuo naamioituminen minulle sallitaan, miksi se on sinulle ongelma?

      Voisitko lopettaa jankkauksen, varsinkin kun naamioituminen ei ole mitenkään tämän aiheen keskiössä?

 • 5.11.2017 at 12:48
  Permalink

  Olipa laimea osanotto USAn antifa-marsseissa.. LA 2000, Seattle 50 henkeä. Taitaa olla deepstaten (Soros ym globalistikälttärit) vihervassari-lehdistön luoma ilmiö tämä antifa.

  Kommunistinen totalitarismi on vaan kuollut ja kuopattu eikä sen varjolla tapahtuva globalistieliitin riisto ja ryöstö saa kannatusta. Hieman nurinkurista kun antifasistit kannattavat fasistista totalitarismia ja demokratian polkemista, jonka globalismi tuo tullessaan.

  Reply
 • 5.11.2017 at 13:06
  Permalink

  Hokkanen ei siis ole sitä mieltä että tässä kohtaa musta henkilö olisi antanut rasitisen lausunnon valkoisia kohtaan, niinkö?

  Onko insestisyytös kaikki maaseudulla asuvia henkilöitä kohtaan ”mauton vitsi”. Mitäpäs jos käännettäisiin asia toisinpäin ja vitsin kohteena olisivat afrikkalaiset sekä savimajoissa asuvat henkilöt. Olisiko se silloinkin ”mauton vitsi”?

  Reply
  • 5.11.2017 at 13:37
   Permalink

   Menisikö se oletettu vitsi suurinpiirtein:
   ”Aavikoilla ja viidakossa moskeijan ympärillä asuu vain eläimiinsekaantujia, pedofiilejä, paholaisenpalvojia, joukkoraiskaajia ja vaimonhakkaajia koska rikastuksen äänet eivät kuulu naapurikyliin tai peittyvät imaamin ulinan alle ja allu ei näe mitä isi(x)-miehet puuhaavat pimeässä tai kaavun alla.”
   Ihan samanlaista mustaa huumoria kuin raamattujen maahanpaiskominen ja polttelu, kirkkoihin/kristittyjen haudoille kuseksiminen, kristittyjen valkoisten naisten huorittelu, lesbo/homo-jeesusnäytelmät ja sianraatojen ristisaatot, joten suvaitkaa tai painukaa aavikolle tai viidakkoon.

   Reply
  • 6.11.2017 at 14:28
   Permalink

   Hinurihokkanen perustelee valikoivaa kaksoisstandardilinjaansa sillä että vähemmistö saa loukata enemmistöä mutta ei toisinpäin. Hinurihokkasen oman logiikan mukaan siis koska suomalaiset ovat maailmassa vähemmistö esimerkiksi afrikkalaisiin nähden, voi suomalainen huoletta lausua afrikkalaisista mitä lystää ja kuitata sen mustaksi huumoriksi.

   Reply
 • 5.11.2017 at 13:09
  Permalink

  Antifa = kasa tahdottomia marionetteja joista monellakaan ei ole parisuhdetta ja jotka ovat tuhonneet oman elämänsä niin täysin että he eivät saavuta koskaan normaalia työssäkäyvän ihmisen elintasoa. Syrjäytyneitä ja usein alkoholisoituneita yksilöitä joiden sosialiset taidot eivät ole kehuttavat.

  Reply
  • 6.11.2017 at 11:20
   Permalink

   Todennäköisesti juuri näin; eivät uskalla edes naamaansa näyttää. Säälittäviä pellejä.

   Reply
 • 7.11.2017 at 11:17
  Permalink

  Vihapuhepoliisien puoluellisuus vain lisää suvaitsemattomuutta ja lisää pakolaisvastaisuutta.

  Reply
 • 12.11.2017 at 06:58
  Permalink

  On vain ajan kysymys milloin nuo kommunistit tekevät ensimmäisen poliittisen murhan. Ehkä silloin myös poliittinen mielipide ja poliitikot heräävät ruususen unesta.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.