Emma Kari: Mitä ihmettä tässä maassa tapahtuu?

18

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari ottaa Facebook-sivullaan kantaa viimeaikaisiin tapahtumiin. Hän peräänkuuluttaa kiltteyttä ja empatiaa ilkeyden ja vihan sijaan.

Kari on huolissaan esimerkiksi tummaihoisen nuoren naisen some-mokastaan saamista kommenteista, mutta ei ole tippaakaan huolissaan järjestäytyneestä vasemmistolaisesta poliittisesta väkivallasta, jonka uhan alle perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho viikonloppuna joutui.

Emma Kari kirjoittaa:

”Meillä on tässä maassa tapana puhua toisistamme liian usein julmalla ja ilkeällä tavalla.

Kaupunkilaiset haukkuvat toisessa kaupungissa asuvia tai niitä, jotka eivät asu kaupungissa. Maaseudulla asuvat puhuvat ilkeästi kaupunkilaisista tai viereisen kylä asukkaista. Heterot haukkuvat homoja, vammattomat vammaisia ja vaaleaihoiset tummaihoisia. Mitä kauempana ihminen on tai mitä enemmän hän eroaa meidän käsityksestämme “tavallisesta”, sitä helpommin häneltä ollaan valmiita viemään ihmisyys kokonaan. Erityisesti tämä näkyy somessa. On ”ne muut”, jotka eivät ole meitä. Ja silloin mitä vaan saa sanoa.

Kun tummaihoinen nuori nainen mokaa somessa raskaasti, armoa ei anneta. Tuore ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu teki ilkeän, julman ja täysin tuomittavan kommentin yksityisellä Facebook-sivullaan. Sen jälkeen hänen sähköpostinsa, Facebookkinsa ja puhelimensa on muistuttanut ihmiskunnan viemäriä. N****ri- ja huorasolvaukset sekä tappo- ja raiskausuhkaukset seuraavat toisiaan. Kaikkea tätä seuratessa ei voi olla kysymättä, mitä ihmettä tässä maassa tapahtuu?

Kun me näemme toisemme vain ihmisryhmän edustajina, olemme huonolla tiellä. Koko kohusta on jäänyt pääasiassa surullinen olo. Se muistuttaa siitä, miten me tässä maassa puhumme toisistamme. Miten ilkeitä me osaamme olla. Miten armottomalla tavalla ja julmalla puheella lähdemme lynkkaamaan sitä yksilöä, joka edustaa silmissämme jotain muuta kuin meitä itseämme.

Me emme ole vain kaupunkilaisia tai maalaisia, miehiä tai naisia, tummaihoisia tai vaaleaihoisia, kristittyjä tai muslimeita. Me olemme ihmisiä. Me asumme tässä maassa, jossa jokaisella on oikeus tulla nähdyksi ja kohdelluksi omana ainutkertaisena yksilönään. Meidän pitäisi pystyä puhumaan toisistamme ihmisinä ilman julmuutta. Meidän on osattava olla eri mieltä ilman uhkailuja ja haukkumista. Meidän pitäisi olla ihmisiä toisillemme.

Me tarvitsemme vähemmän ilkeyttä ja vihaa. Me tarvitsemme enemmän kiltteyttä ja empatiaa.”

Lähde: Facebook

18 KOMMENTIT

 1. mitä ihmettä tässä maassa tapahtuu? neekereitä ja karvaranteita puskee suomeen ja kukaan ei pysty edes kritisoimaan koska se on vihapuhetta. emma kari voisi suksia vaikka israeliin lässyttämään ihmisoikeuksista valitulle kansalle

 2. Mitä ihmettä? Geeli nupolien rynnättyä maahan raiskaukset,varkaudet ,tapot ja muut monikertaistuvat ja nämä vihervassarit ovat niistä hiljaa, viidakko sanasta saa facessa bannin, kansanedustajaa naamioidut vassarit ahdistelevat ja poliisi ei tee mitään koska puolue oli väärä. Vihreiden iskulause vaaleissa on mitä ihmettä.

 3. Tiedoksi Emma Karille:
  Tässä maassa tapahtuu omien kansalaisten ja heidän hyvinvointinsa järjestelmällinen alasajo, johon kaltaisesi hyödylliset idiootit ovat yhtä syypäitä kuin ahnaat päättäjämmekin.

 4. Emma ei ole penaalin terävin kynä.
  Emman mielestä kaikkien valoa heijastamattomien ja muiden ”kulttuuriaan” harjoittavien tekosia ja sanomisia pitää SUVAITA.
  Muut kulttuurit vain rikastuttavat!
  Ps. Taitaa muuten insesti, sukurutsa ja vaimojen alistaminen olla pikkasen yleisempää karvaranteiden ja neekereiden yhteiskunnissa kuin täällä Impivaarassa.

 5. Nyt pitäisi jotenkin murtaa ylen ja massamedian yksisilmäinen uutisointi. Ihmiset ovat tietämättömiä , mitä oikeasti tapahtuu meidän maassamme. Jollakin tavalla pitäisi siis saattaa yleiseen tietoisuuteen todelliset asiat ja saada ihmiset ajattelemaan omilla aivoillaan. Millä tavoin? Sitä en tiedä.

 6. Olisi tosi ikävää jos tummaihoiset vihapuhuisivat valkoisia kohtaan. Paljon ikävämpää kuin mm. etninen vaino ja väkivalta mitä E-Afrikan valkoiset saavat kokea.

 7. Aivan, Mitä tässä maassa tapahtuu, kun Emma Kari saa avata suunsa, ja sieltä kumpuaa vain kanta-suomalaisuutta vähätteleviä lauseita? Insestilähtöisyys on vihreitten fundamentaalinen peruskivi puolueeseen pääsyyn

 8. Tekopyhä paska. Omat joukkonsa haukkuvat ja halveksuvat ”tavallisia” ihmisiä, häiriköivät ja ahdistelevat mielipiteiden vuoksi sekä ilmiantavat työnantajille sekä bisneskumppaneille vahingoittaen välillisen fyysisesti ja suoraan henkisesti. Tappoja ja raiskauksia tapahtuu tämänkin puupään kultamunien toimesta, ja tätä huolettaa ainoastaan sen seurauksena ja reaktiona tapahtuneet tappo- ja raiskaustoivotukset oikeiden tappojen ja raiskausten aiheuttajille ja syypäille eli lapsellisille rikollistenhalaajille. Päässänsä on vihreä kupla todella kireällä ja väkevää kusta täynnä.

  • Turussa terroristi leikkasi ihmisiltä kurkkuja auki. Turussa äärivasemmistolainen naamioitunut (=paskahousujen) katupartio ahdisteli puoluejohtajaa ja uhkaili väkivallalla. Vihreät solvaavat kansanryhmää ja toiset vihreät ahdistelevat ihmisiä heidän mielipiteidensä vuoksi ihan vihreitä poliittisia poliiseja apunaan. Ja tämä idiootti ei tajua kysyessään tyypillistä vihervasuriretoriikkaa käyttäen että ”mikä meihin on mennyt”, kysyvänsä todella päivänpolttavan kysymyksen; niin, mikä TEIHIN on mennyt?

 9. Vittuilevalle neekerille on syytä vittuilla takaisin. Näin on aina toimittu ja näin tullaan toimimaan myös jatkossa.

 10. Emma Kari on espoolaisen vilunki kokoomukselaisen isän tytär, joka on tiivistänyt kaiken viisautensa liittymällä Vihreään Puolueeseen – totta kai – niin kuin ajan tapa ja Etelä-suomalainen valtapolitiikka edellyttää alueellisesti. Tähän vihreään paskaan astuneita puolueita on koko nyky suomalainen puoluekenttä täynnänsä eli entiset ”arvopohjansa” romukoppaan heittäneitä ”arvokonservatiivejä” ja ”maalaisliittolaisia”. Demarit ja kommarit ovat aina olleet ”tasalaatuista” paskaa hapatuksen ja suomalaisuuden sekä isänmaallisuuden ykkösvihollisia internationalismillaan ja pyhässä vihassaan Suomen kansaa kohtaan nostamalla juhlinnan aiheeksi kaikki mikä on vierasta ja toimimalla politiikassa siten, että se on vahingollisuudessaan mahdollisimman massiivista suomalaiselle veronmaksajalle ja syyllistämällä heidät YK:n länsimaalaisten syyttämis -paskalla kaikesta nälästä ja kurjuudesta mitä tällä kirotulla pallolla on niin kuin se olisi meidän syytämme kun typerykset tappavat toisiaan ja käyttävät kaiken aikansa nussimiseen ja toisen puolen nukkumiseen puun alla odottaen länsimaalaisten Herkuleskoneita ja viljasäkkejä, jotka menevät kuin kankkulan kaivoon ja osa on mennyt ”kohteeseensakin” ottaen huomioon Afrikan väestönrähjähdyksen, jota sitten on ”järkevintä” purkaa sitä Eurooppaan loisimaan ja nussimaan. Siis sitä samaa, jota nuo ovat tehneet kotonansakin niin kauan kuin tämä maailma on ollut olemassa.
  Emma Kari on vihreä nainen. Eli enempää ei minun tarvitse solvaus -taitojani edes käyttää hänen kohdallaan, sillä tuolle ylipassatulle elintaso -kersalle kaikki on tullut valmiina mitä parhaimpina hilloina ja ainoa nälkä mitä hän on tuntenut. On ainoastaan sitä, ettei päivän ruoka-annos ole kelvannut ja tuittupäisenä ei ole suostunut laittamaan lusikkaakaan ”pahaa puuroa” suuhunsa. Tulisipa sota ja nälkä… Ja se vielä tuleekin.

 11. Emma ei ymmärrä että mitä monimuotoisemmaksi maa tulee sitä enemmän porukka alkaa identifoida itseään eri ryhmiin.Se on sen politiikan seurausta .Ja sitä särmikkäämmäksi menee.

 12. Surullista, että tämmöinen typerä tyttö on saanut paljon valtaa. Hän on hyödyllisten idioottin A-sarjaa. Kiltteyttä….mitä olemme saaneet siitä hyvästä, että poliitikot ovat olleet ”kilttejä”? Niinin? Helvetinmoista rahanmenoa ja turvattomuutta. Kiitos tyhmille, ”kilteille” emmakareille ja kumppaneille. Ei vaineskaan – turhaan esittävät mitään, koska totuus on, että eliitti tekee suuret päätökset ja masinoi ne hyödyllisten idioottien avulla toteutettavaksi. Turha noiden on yhtään sievistellä ja vaihtaa nimikkeitä. Koko silmänkääntelytemppuilija porukalle menolippu helvettiin.

 13. Muuttuisiko emmalla ääni kellossa kun matu raiskaisi hänet? Ai niin, ainoastaan vihreät saa heittää insesti-juttuja. Tällaiset kommentit ovat muilta rasisimia ja kiihottamista kansanryhmää vastaan.

  • Eihän häntä tarvitse raiskata. Vihreät naiset, mm. Toukon uusi tyttöystävähän antoi lausunnon, että kaikkia voi ”panna” milloin vain huvittaa, samoin Frangenin ex vaimo oli samoilla linjoilla.

   Siitä tulikin mieleeni Vihreän puolueen vaalimainos. Tätä saa vapaasti käyttää.

   Vihreät- panemme kaikkia- halvalla!

 14. MIKSI FACE EI ANTANUT BANNIA RASISTISESTA KIRJOITUKSESTA JOSSA SYYTETTIIN MAASEUDUN ASUKKAITA INSESTISTÄ JA VAIMOJEN PAHOINPITELYISTÄ. Bannin saat kirjoittamalla esim: Simpanssi, siitä tuli kuukausi niin että heilahti. Suojavärin kanssa voit sanoa mitä lystäät ilman seuraamuksia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.