Jussi Halla-aho: Menee niin oudoksi, että on pakko kommentoida

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho jakoi Facebookissaan tämän Iltalehden uutisen, ja samassa yhteydessä otti vielä kantaa viime viikonlopun Turun tapahtumiin. Halla-aho kirjoittaa:

”Menee niin oudoksi, että on pakko kommentoida. Eilen poliisi vahvisti Iltalehdelle saaneensa ilmoituksen kyseisestä tapauksesta. Tämän jälkeen poliisi muutti mielensä, ja hotellin johtaja väittää – tai antaa ainakin vahvasti ymmärtää – ettei paikalle kutsuttu sen enempää poliisia kuin vartijaakaan.

Kertaan vielä, mitä Scandic Plazan aulassa tapahtui joskus kahden ja kolmen välissä sunnuntaiaamuna. Tulin ovesta sisään, ja perässäni marssi äänekäs antifantti. Sanoin respassa työskennelleelle mieshenkilölle, että takanani oleva henkilö uhoaa ja haastaa riitaa. Respa kehotti useita kertoja antifanttia poistumaan tai hän soittaisi poliisille. Kehotuksella ei ollut vaikutusta, jolloin respa nosti luurin, soitti jonnekin ja sanoi jotakuinkin näin: ”Olisiko teillä partiota lähellä? Täällä on henkilö, joka ei suostu poistumaan.” Jotain muutakin hän saattoi sanoa, mutta se jäi kansalaisaktivistin mölinän peittoon.

Antifantti kivahti tämän jälkeen respalle jotakuinkin sanatarkasti näin: ”Soititsä v***u oikeesti poliisille?” Saatuaan myöntävän vastauksen hän poistui aulasta, ja samaan aikaan minä menin hissiin.

Mitä oheiseen uutiseen tulee, on teknisesti totta, että poliisille ei ole tullut ilmoitusta ”Halla-ahon ja naamiomiesten kohtaamisesta”. Ilmoitus tehtiin henkilöstä, joka ei suostunut kehotuksista huolimatta poistumaan hotellin aulasta. Sekin on totta, että asiasta ei ole tutkintaa käynnissä. Kukaan ei ole tehnyt tutkintapyyntöä. Minuun ei käyty käsiksi, eikä kukaan esittänyt suorasanaista uhkausta. Vaikka olisi esittänyt, siitä ei olisi mitään näyttöä. Joka tapauksessa tilanne lakkasi olemasta uhkaava siinä vaiheessa, kun siirryttiin sisätiloihin.

Ihmettelen poliisin ja hotellin johtajan väitteitä. Respassa todennäköisesti on tallentava kameravalvonta. Mikäli tapahtumasta on taltiointi, siitä käy ilmi ainakin, että respa soittaa tilanteen aikana puhelun.”

Lähde: Facebook

9 thoughts on “Jussi Halla-aho: Menee niin oudoksi, että on pakko kommentoida

  • 6.11.2017 at 15:04
    Permalink

    Kyllä menee todella oudoksi kun hotellin johto ja poliisi kieltää koko tapauksen! Antifantti terroristit saavat tehdä mitä tahansa ilman seurauksia! Lait ovat muille, ei heitä varten.

    Reply
    • 6.11.2017 at 21:40
      Permalink

      Foliohatutpäähän… Turku on natsivapaa alue..

      Reply
  • 6.11.2017 at 15:10
    Permalink

    Taitaa hotellinjohtajalla olla tiiviit välit Turun punavihreään alamaailmaan ja antifa-terroriorganisaatioon. Tai sitten on joutunut Antifa-terroristien kiristyksen ja uhkailujen kohteeksi.
    Noilla kun on tapana maalittaa ihmisiä joiden mielipide ei heille kelpaa ja esittää mafiatyylisiä vihjailuja turvallisuudesta tai työpaikasta.

    Reply
  • 6.11.2017 at 16:21
    Permalink

    Törkeää touhua poliisilta sekä hotellin johtajalta.

    Reply
  • 6.11.2017 at 16:25
    Permalink

    Täytyykin ottaa ihan eri lähestymistapa näihin mustanaamio pelleihin. Ensimmäinen poikittainen sana ja hyvää yötä. Näiltä peräkammari homoilta kun riisuu naamion niin itku tulee ja äitiä huudetaan. Se loppuu aika nopeaan kun yhden tiputtaa niin muut juoksee lujaa. Sehän on oikein videolla Tampereen mellakassa.

    Reply
  • 6.11.2017 at 16:37
    Permalink

    Kylmä nousisi haloo eduskunnassa jos kyseessä olisi minkä tahansa muun puolueen johtaja.
    Tällainen häiriköinti ja uhkailu tuomittaisiiin voimakkaasti.
    Mutta ketään ei kiinnosta kun kyseessä on median ja vihervassareiden rasistiseksi leimaama puolue.
    Yleinen kommenttihan on: On se Halla-aho rasisti, sehän sai sen tuomionkin ja diibadaabaa….

    Reply
  • 6.11.2017 at 17:24
    Permalink

    Poliittinen poliisi toiminnassa.

    Reply
  • 6.11.2017 at 22:25
    Permalink

    Näille antifanteille taijetaan kohta antaa aseetkin.. tai voihan niillä jo ollakkin aseet…

    Reply
  • 6.11.2017 at 23:41
    Permalink

    Suomessa ei ole ollut poliisin hätänumeroa vuosiin.
    112 menee hätäkeskukseen, jossa arvioidaan hätäpuhelu ja toimitaan tilanteen mukaan.
    Jos tilanne on rauhoittunut puhelun aikana, poliisille asti ei välttämättä mennyt tietoa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.